Terazi Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Terazi burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal yönünüz bugün sizi ele geçirebilir ve bu, siz işinizle uğraşırken insanlara kaybolmalarını söylemeniz gerektiği anlamına gelebilir. Bu hiç eğlenceli değil ama fazla uzun sürmeyecek.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu günlerde güçlü bir gemi gibisin. En yüksek dalgalar bile sizi batıramaz.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Mars Aslan burcuna ve haritanızın toplumu yöneten bölgesine doğru ilerlerken, ileriye dönük yoğun bir gündem için hazırlanın. Önümüzdeki haftalarda sosyal davetlerinizde bir artış görmeyi bekleyin, ancak kimlerle ilişki kuracağınız konusunda seçici olmaya çalışın, enerjinizi tüketen veya rekabetçi bir yapıya sahip olanlardan uzak durun. Neyse ki, ay İkizler burcundaki yolculuğuna devam ederken, dünyada iyiyi görmenize yardımcı olurken, alışverişleriniz olumlu olacaktır. Özellikle Chiron bu gece aktif hale geldiğinde, kalbinizi başkalarına açarak bu iyimser titreşimlere yaslanın.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün sizin için havada büyük sorunlar var. Aslında, şimdi ve önümüzdeki günlerde dikkat çekmemek özellikle önemli olacaktır. Bunun nedeni, cinsiyeti, güdüyü ve tutkuyu yöneten kudretli kızıl gezegenimiz Mars’ın güneş onbirinci topluluklar evinizde yörüngede dönmesi ve şimdi enerji veren tahakküm ve yıkım gezegeni karanlık ve kasvetli Pluto ile şiddetli bir savaşın içinde olacak olmasıdır. güneş beşinci eviniz. Arkadaş sektörünüzdeki Mars’ın yanı sıra sosyal çevre ve çevrimiçi flört alemindeyken, özellikle samimiyet, dürüstlük ve cinsellik temaları etrafında çok sert bir değiş tokuş yapabilirsiniz. Tekneyi sallamayın. Fırtınanın geçmesine izin ver.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni fırsatların peşinden git Terazi. Bugün Mars Aslan burcuna geçtiğinde daha kararlı ve eylem odaklı olmanın zamanı geldi. Mars enerjisi, ağınızı büyütmek ve profesyonel hayallerinizin peşinden gitmek için motivasyonunuzu bulmak için ihtiyacınız olan şeydir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşı çıkacağından, dikkatinizi neyin işe yarayacağına çevirmek için başarısız tutku projelerinden vazgeçmeniz gerekebilir. Ayrıca, bu değişiklikleri gerçekleştirmek için yeteneklerinizde ve yeteneklerinizde kendinizi güvende hissetmeye çalışmanız gerekebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.