Terazi Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Terazi burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkınızın sizden ciddi bir sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden adım atın ve onlara istediklerini verin. Bu, evi aramak, eski sevgilinize iyi olduğunuz bir konuda yardım etmek veya sadece bir arkadaşınızın dertlerini dinlemek anlamına gelebilir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Meseleleri kendi elinize alın. Çelişkili tavsiyeler pek yardımcı olmaz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay ve Venüs çok erken saatlerde auranızdan bir ağırlığı kaldırmak için işbirliği yaparken, uyandığınızda kendinizi daha hafif ve tazelenmiş hissetmelisiniz sevgili Terazi. Bu arada, güneş ve Neptün tatlı bir alışveriş yükünü paylaşarak, çok çalışmanız ve değişim fikrine alışmanız gerekmesine rağmen, dilediğiniz kişi olabileceğinizi size hatırlatır. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Uranüs’le yakınlaşarak, eninde sonunda düşecek olan yara bantlarını sökmenize yardımcı olduğunda, son damlalar devreye girebilir. Neyse ki, Merkür ve Satürn, özellikle düşüncelerinizle düzenli kaldığınızda, size güç vermek için işbirliği yapacak.


18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugünün uğurlu enerjisinden herkes keyif alacak. Bugünün kozmik havası kesinlikle zenginlik, varlıklar veya yatırımlar hakkında bazı iyi haberler getirebilse de, aynı zamanda sizi aşk havasına sokacak! Büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneş, sekizinci güneş enerjili evinizin çiçek tarlalarında cızırdarken, görkemli Neptün’e altmışlık açıyla bağlanacak. Bu, siz ve akrabalarınız için uzun vadede hayatınızı nasıl inşa edeceğinize dair planları tartışmak için beş yıldızlı bir gün olacaktır. Kalpten konuşun ve sevgilinizin fikirlerine açık olun.


18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye sahip olabilirsin, Terazi? İşinizin sizin için neler yapabileceğini hayal ediyor olabilirsiniz, özellikle de finansal konularda büyük sıçramalar yapmak istiyorsanız. Doğru zamanı beklemek yerine, şimdi Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunun olmasını sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda ilerlemeden önce temizlemeniz gereken küçük bir yanılsama ve kafa karışıklığı olabilir. İşiniz, rutininiz ve alışkanlıklarınız hakkında net bir fikriniz olduğunda, finansal hayallerinizin mümkün olduğunu hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.