Terazi Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

Terazi burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tamamen hak eden birine biraz tatlılık verin. Sadece bazı rastgele nezaket eylemleri serperek dünyanın biraz daha iyi mırıldandığından emin olabilirsiniz.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eşitliğe olan ihtiyacınız bugün her zamankinden daha güçlü — yanlış yapanlara karşı konuşun.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay bu sabah Koç burcuna ve haritanızın aşkı yöneten bölgesine giriyor ve çalışma haftası başlarken kalbinize sıcaklık getiriyor. Bu titreşimler, ılık esintileri, basit zevkleri ve en değerli bağlantılarınızı takdir etmekle ilgilidir, bu nedenle sevginin ve güzelliğin her biçimine hayran olduğunuzdan emin olun. Bu arada, Mars ve Neptün tatlı bir yükü paylaşıyor ve siz tezahür stratejileri üzerine beyin fırtınası yaptığınızda hayallerinize organize bir süreç getiriyor. Bu akşam Luna, Venüs’le karşı karşıya geldiğinde, istemeden gardınızı almanıza neden olabilecek ruh halinize dikkat edin.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın yıldızlara yazılabilmesi gibi seks de yazılabilir Terazi. Sonunda geri giden Merkür’ün sisini geride bırakırken, sizi daha iyi bir enerji bekliyor! Şans eseri, günümüzün kozmik dalga boyu, içinizdeki şehveti destekliyor. Kovulacağınızdan emin olabilirsiniz. Seksin, dürtünün ve tutkunun kızıl gezegeni Mighty Mars, coo’ları ve ağır sevişmeleri getirecek. Bu titreşim sizi şehvetli sevişmenin peşine düşmeye teşvik edecek, bu yüzden bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Yakın ve kişisel olmak için beş yıldızlı bir gün!


15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kariyer yolunun sorumluluğunu almak için ne yapman gerektiğini bil. Mars Yengeç burcunda Neptün Balık burcunda üçgen açı yaptığında, kariyerinizde ilerlemek için günlük çalışma programınızda neler olması gerektiğini netleştirmenin zamanı geldi. Sezgisel üçgen, ihtiyaçlarınıza uyan daha iyi bir rutine, programa ve alışkanlıklara uyum sağlamanıza yardımcı olabilir. Ancak, ne yapmanız veya ayarlamanız gerektiğine dair net bir bakış açısına sahip olmanız gerekir. Günlük operasyonlarınız hakkında daha net bir bakış açısına sahip olmak, kariyerinizin nereye gittiği konusunda daha az üzülmenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.