Oğlak Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Rahatlamak ve eğlenmek için 13 farklı fırsatınız olsa da, her ne olursa olsun programa bağlı kalmanız çok daha iyi. Bu gün bittiğinde, onu tamamen tekmeleyebilirsiniz.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güvenli çemberinizden çıkın ve ağınızı daha agresif bir şekilde genişletmeye çalışın.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Terazi ayı ile Venüs arasındaki sert bağlantı nedeniyle, romantik ve profesyonel taahhütlerin sizi zayıflattığını hissedebilirsiniz. Çevrenizdekileri geçici olarak hayal kırıklığına uğratsa bile, kişisel uyum duygunuza öncelik vermenizin sorun olmadığını unutmayın. Neptün’ün üçüncü güneş evinizde aktif hale geldiği bu akşam yalanlara ve aldatmacalara dikkat edin ve gerçek dışında herhangi bir şey söylemekten kaçınmalısınız. Bu akşam Ay Akrep burcuna girerken sosyal medya beslemelerinize çekileceksiniz, ancak Plüton’la sert bir bağlantı şimdiki zamandan kopmanıza neden olabilir.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çok net ve spesifik hareketlere sahiptir Oğlak. Şans eseri, bugün son çetrefilli işiyle ilgili bölümü kapatacak ve sayfayı çevirecek. Bunun nedeni, neşeli bir şekilde şarj olması, düzgün düşünmesi ve gölge sonrası aşamasını bitirirken gözlerinin sonraki ufuklarda olmasıdır. Kişisel veya romantik hayatınızla yanlış hizalanmış bağlantılarınız varsa, şimdi affetme ve unutma ya da en azından havayı temizleme zamanı. Geçmişe takılma. Değiştirilemez. Siz kaderinizin efendisisiniz ve geleceğinizi her zaman yukarıdaki kozmosla birlikte yaratıyorsunuz.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şüphelenmemeye çalış, Oğlak. Ay Akrep’teyken söylemesi yapmaktan daha kolay. Herkesin iyi tarafını görmek isteyebilirsiniz, ancak iş profesyonel fırsatlara geldiğinde bu zorlayıcı olabilir. Ne de olsa bu bir it-köpek dünyasıdır, bu yüzden profesyonel meseleleri düşünürken dikkatli olmanız gerekebilir. Bağlantılarınızdan bazıları, olmasını umduğunuz kadar sadık veya samimi olmayabilir. Meslektaşınıza tam olarak güvenemiyorsanız, yazışmalarınızdan daha fazla uzak durmak iyi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.