Oğlak Burç Yorumları 29 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda nihai otorite siz olmalısınız – en azından arkadaşlarınız söz konusu olduğunda. Neleri kaçırdıklarını görecek kadar objektifsin ve dinlemeliler.


29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İlgilendiğiniz yeni kişi — gerçekten hayranlığınızı hak ediyor mu?


29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay Terazi’ye ve güneşin onuncu evinize geçiş yaparken, kendiniz için inşa ettiğiniz başarıyı takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Bu arada, Pluto ile tatlı bir ittifak sizi daha fazlası için çabalamaya ve değerinizi nezaketle talep ederken kişisel gücünüzü kullanmaya teşvik edecektir. Luna üstünüzde bir dizi dengesiz bağlantı kurarken, bu öğleden sonra egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, Mars bu akşam aktif hale gelip sizi gün boyunca birikmiş olabilecek her türlü stres veya baskıyı üzerinizden atmaya iterken stresi atma şansınız olacak.


29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa’nın çiçek tarlalarında bal arıları gibi dönen Büyük Benefic’imiz, kudretli Jüpiter ile, tüm evren Oğlak tarafından kutsanmış ve desteklenmiş hissediyorsunuz. Ne zaman büyük bir gezegen veya gök cismi bir dünya burcunun içinden geçse, tamamen coşkulusunuz! Jüpiter’in en iyi yanı, içinden geçtiği her zodyak işaretinin somutlaştırdığı şeyi her zaman genişletmesidir. Örneğin, Boğa’nın benlik saygısı, özdeğer ve özgün benlik imajımızı nasıl ifade ettiğimizle büyük bir bağı olduğundan, Mayıs 2024’ün sonuna kadar bu temalara daha fazla odaklanacaksınız. daha güvenli, ayakları yere basan ve kim olduğun için minnettar!


29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile ilişkilendirilmek istiyorsun, Oğlak? Çalışkan birisin ve şimdiye kadar yalnız başına geldin. Bununla birlikte, ay Terazi’ye girdiğinde kariyerinizde neyle bağlantılı olmak istediğinizi yine de düşünmeniz gerekebilir. Taahhüt odaklı ay, adınızın profesyonel ortaklıklarınız, yükümlülükleriniz ve sözleşmelerinizle birlikte gündeme getirilebileceğini öne sürüyor. Bu nedenle, tanınmayı neyle paylaşacağınızı ve düzenlemelerinizin yanı sıra tanınmayı sevip sevmediğinizi de perspektif haline getirebilir. Bu ay boyunca en tatmin edici ortaklıklara odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.