Oğlak Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün aksiyondan bir adım uzaktasınız — ki bu sizin için gayet iyi. Siz çılgınlığı gözlemlerken insanların çıldırmasına izin vermek için güzel bir gün. Onları daha sonra geri sarabilirsiniz.


28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, sosyal çevrenizdeki yeni biriyle ortak bir ilgi alanınızı paylaştığınızı keşfediyorsunuz.


28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Başak’ın ayı Kayron’la birleşirken, kalbinin doğru olduğunu hissettiğin şeyi yap. Ufukta zor kararlar olsa da, evren size rehberlik etmenin ve desteklemenin yollarını bulacaktır. Şans eseri, öğleden sonra yaklaşırken ve Uranüs solar beşinci evinizi harekete geçirerek eğlenceli ve heyecan verici bir ambiyansı tetiklerken endişelerinizi unutma şansınız olacak. Manevi bir unsur da devreye girecek, bu yüzden zamanınızı akraba ruhlarla bağ kurmaya ayırdığınızdan emin olun. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi aşk havasına soktuğunda, tatlılık havaya yayılacak.


28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dikkat çekmeyin, Oğlak. Karanlık enerji ortaya çıkıyor ve döndüğünüz her yerde yükseliyor olabilir! Büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneş göklerde dönerken, o şimdi sizin güneş üçüncü fikirler evinizdeki buzlu Satürn tarafından cezalandırılacak. Bu, son derece kötü haberlerin -belki bir sır, skandal, ilişki veya başka bir gizli meseleyle ilgili- ortaya çıkabileceğini ortaya koyuyor. Düşmanlarınız, özellikle kişisel veya romantik yaşamınızda sizi yerle bir etmeye hazır olabilir. Saklanmak ve tekneyi sallamamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, işle ilgili konularda aradığınız şey konusunda net ve özlü olun. İş konuşmalarınızın yönünü koruma yetkiniz var, bu nedenle İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında kimsenin veya hiçbir şeyin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Yapılacaklar listenizde çok şey olması kolay değildir, özellikle iş arkadaşlarınız size daha fazla soru sormak için geliyorsa veya bugün halletmeniz gereken epeyce toplantınız varsa. Sohbette zaman kaybetme olasılığını sınırlamak için aktif bir dinleyici ve yanıtlayıcı olmak için bu kareyi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.