Oğlak Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı insanların düşündüğünün aksine, tamamen çılgınca olmadıkları sürece yeni fikirlere tamamen açıksınız. Bugün, başka kimsenin seveceğinizi düşünmediği bir şeyi benimseyerek istekliliğinizi gösterin.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkaları sizi yanlış mı anlıyor? Yoksa kendinizi açıkça ifade edemiyor musunuz?


20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Mars bu sabah ateşli Aslan’a ve haritanızın dönüşümü yöneten sektörüne giriyor ve sizi kişisel gelişime doğru itmek için içinizdeki ateşi yeniden alevlendiriyor. Yapmak ve daha iyi olmak için şiddetli bir arzu, önümüzdeki birkaç hafta boyunca artık size hizmet etmeyen durumlarla veya insanlarla bağlarınızı koparmanıza neden olacaktır. Ancak, çatışma ve gereksiz güç mücadelelerine karşı tetikte olmak isteyeceksiniz. Bu arada İkizler ayı, hafta sonu görevlerinizi organize etmenizi isteyecek ve bu da en iyi arkadaşlarınızla öğle yemeği için buluşmadan önce işlerinizi halletmenizi önemli kılacaktır.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, tüm burçlar arasında bugün romantizm ve yakınlık etrafında çok keskin bir savaşla karşı karşıya olabilirsiniz. Tutku, seks ve arzunun kızıl gezegeni olan Mighty Mars şimdi cinsellik, kırılganlık ve varlıklardan oluşan güneş sektörünüzü ısıtıyor ve bunu haftalarca sürdürecek. Gökyüzünün bu bölümünün ilk derecelerindeyken, paranın güneş sektörünüzde yörüngede dönen yıkıcı Pluto’nun kırbacının keskin şaklamasını hissedecek. İki zararlı arasındaki bu savaş tek bir şeyi ifade ediyor: felaket. Korkuyu sevgiye ve bağlantıya dönüştürmenin bir yolunu bulun.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Oğlak? Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde güçlenmiş hissetmenize yardımcı olmak için mali durumunuza ve diğer yollara dalmanın zamanı geldi. Mars enerjisi alışık olduğunuzdan biraz farklıdır, bu nedenle bu, parasal meselelerinizin karmaşıklığı üzerinde kontrolü ele almak ve işteki herhangi bir karışıklığı rotasında düzeltmek için büyük bir motivasyon artışı olabilir. Ancak Mars, Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacak, bu nedenle daha güvenli ve istikrarlı hissetmek için büyük ayarlamalar yapmak için çalışmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.