Oğlak Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Masadaki sorunların ne olduğu konusunda hiçbir şüpheye yer yok — sadece onlar hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Görüş netliğiniz, sizi hala sisin içinde kaybolanların peşinden koşturuyor.


18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha düşük bir vitese geçme zamanı. Enerjinizi gerçekten ihtiyacınız olduğu zamana saklayın.


18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün güneş ve Neptün tatlı bir yükü paylaşırken, yaratıcı vizyonlarınızı paylaşmak için ilham alacaksınız. Bu kozmik iklim aynı zamanda sözlerinize ve auranıza bir hayal gücü getirecek ve başkalarının daha önce bir araya getiremediği resimleri çizmenize yardımcı olacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, eğlence peşindeyken sıra dışı bir şey yapmanızı isteyen huzursuz bir enerji sizi ele geçirecek. Bu sırada Merkür, Satürn’e bir öpücük göndererek başkalarının kendilerini yabancılaşmış veya itilmiş hissetmelerine neden olmadan kendi otoritenizde durma yeteneğinizi geliştirir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değer verdiğiniz biriyle anlamlı bir sohbet için kesinlikle muhteşem bir güne hazırlanın, Oğlak. Güçlü güneş, güneş beşinci flört ve romantizm evinizde cızırdarken, güneş üçüncü evinizin denizlerinin altında bir deniz kızı gibi şarkı söyleyen görkemli Neptün’e sekstil üzerinden bir gülümseme fırlatacak. Zihniniz ve iletişiminiz harekete geçirilecek ve size en büyük özlemlerinizden birini inşa etmek için bir ekip olarak nasıl çalışabileceğiniz konusunda tek ve tek bir fikir ortaya atmanız için mükemmel bir zaman tanıyacak. Bunun yerine, bu, biriyle çevrimiçi buluşma veya bir uygulama aracılığıyla tanışmak veya bunun yerine bir arkadaşınızla samimi bir sohbet etmek için harika bir an olabilir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalleriniz hakkında konuşun, Oğlak. Çalışkan biri olarak, iş hayatınızda peşinden gitmek isteyebileceğiniz pek çok tutkunuz ve yeteneğiniz var. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında başkalarına nerede durduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi bildirmenin zamanı geldi. Fikirleriniz konusunda bu kadar savunmasız olmak biraz garip gelebilir, ancak işe yarayabilir. Neyin peşinden gitmek veya yaratmak istediğiniz konusunda açıksanız, sohbette alacağınız destek sizi şaşırtabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.