Oğlak Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

Oğlak burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Romantik enerjin seni hâlâ dolduruyor ve bir çıkış yolu arıyor — o yüzden dışarı çık ve birini mutlu et. Düşündüğünden daha kolay ve kısa sürede harika birini bulmalısın.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uzun zamandır çok iyisin — biraz yaramazlık yapmanın tam zamanı!


15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu Ay, bu sabah Koç burcuna ve dördüncü güneş evinize giriyor ve duygularınızla temasa geçmenizi istiyor. Her zamankinden daha kolay tetiklenebilseniz de neşeyi, sevgiyi ve tutkuyu daha derinden hissedeceksiniz. Bu arada, Mars ve Neptün, aşk hayatınızı yükselten tatlı bir alışveriş yükünü paylaşıyor. Bu titreşimler flört, randevu geceleri ve pişmanlık duymayan kişisel bakım ile iyi bir şekilde eşleşir, bu yüzden size en tatmin edici gelen yolu seçtiğinizden emin olun. Ancak, bu akşam Ay ve Venüs karşı karşıya geldiğinde gerginliğe dikkat edin ve birileri düğmelerinize basmaya başlarsa yemi yememeye çalışın.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En şehvetli zodyak işaretleri söz konusu olduğunda, her zaman boynuzlu olanlar Oğlak burcudur. Bu, sizin – Deniz Keçisi olarak – kendinizi birine açtığınızda vahşi tutku nöbetlerine eğilimli olduğunuz anlamına gelir. Muhtemelen Merkür gerilemesinin sona ermesi nedeniyle dönüyormuş gibi hissetmiş olsanız da, tutkunun, seksin ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, gökyüzünde cızırdarken, neyse ki bugün harika bir kozmik hizalanmaya sahip olacaksınız. ilişkilerle ilgili yedinci evinizdesiniz. O şimdi güneş enerjisinin üçüncü iletişim evinizdeki görkemli Neptün’e üçgen şeklinde bağlanacak. Bu, birdenbire tek ve tek ya da uzaktan izlediğin bir ateşli kızla yaramaz bir mesajlaşma sohbetine çekilebileceğin anlamına gelir.


15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmanızda net ve özlü olun Oğlak. Mars Yengeç burcunda Neptün Balık burcunda üçgen açı yaptığında profesyonel taahhütlerinizi müzakere etme sorumluluğunu üstlenin. Sulu üçgen biraz daha sezgisel ve şefkatlidir, bu nedenle düzenlemelerinizi bir empati noktasından halletmeniz teşvik edilir. Bununla birlikte, Neptün’ün bulutlu enerjisi illüzyona ve kafa karışıklığına neden olabileceğinden, aradığınız şey konusunda ekstra net olmanız gerekebilir. Üçgen ortaya çıktıkça, profesyonel taahhütlerinizle ilgili olarak neyi şefkatli ama iddialı bir şekilde ele almanız gerektiğine dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.