Kova Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Kova burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçekte olduğundan daha büyük görünen bir şey hakkında biraz çelişki içindesin. Başka bir yetişkin faaliyetiyle de ilgili olabilmesine rağmen, neredeyse kesinlikle sevgiyi içerir.


28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eğlenceye devam edebilmek için bir arkadaşınızın bazı gerçek sorunları hızla çözmesine yardımcı olabilirsiniz.


28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcı, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah zihnin biraz bulanık olabilir. Şu anda cevaplar için beyninizle savaşmamaya çalışın, bunun yerine nasıl merkezleneceğinize odaklanın. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde, heyecan alanınızı dolduracak ve bu, siz ve oda arkadaşlarınız için içinizdeki tuhafları serbest bırakmanız için mükemmel bir fırsat olacak. Luna bu akşam Venüs’ü öptüğünde iyi hisler akmaya devam ediyor ve masaya verimli ve uyumlu bir enerji getiriyor;


28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, dramanın bugün sizi bulması garanti. Gezegensel yöneticiniz kudretli Satürn, şimdi gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde konuşlanmış olan muhteşem güneşle ateş ve buzun şiddetli bir çarpışmasını yaşayacak. Bu, özellikle romantik partneriniz, bir çocuk veya doğurganlık meseleleriyle ilgili kötü haberler ortaya çıkabileceği için, kendinizi bitkin, kırılmış ve özgüveninizi kaybetmiş gibi hissetmenize neden olur. Kendinizi gafil avlanmış ve dehşete düşmüş, tamamen ihanete uğramış ve öfkeli hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, zaten zehirli olan bir durumu daha da kötüleştirmemek için kargaşanın geçmesine izin vermektir.


28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, Kova? İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’ü kareye alırken, işyerinde kendi kendini ifade etmenle kendi kendine veya profesyonelce empoze edilen kısıtlamaları hafifletmenin zamanı gelmiş olabilir. İşinizde neyi takip etmek veya üzerinde çalışmak istediğinizi daha fazla kabul etmeniz gerekeceğinden, meydanda gezinmek biraz stresli olabilir. Ancak bazı ayarlamalar yapmaya istekliyseniz, bu kareyi odak noktanızı yaratıcılığınıza ve yeteneklerinize kaydırmak için kullanabilirsiniz çünkü bu yönler size daha fazla tatmin getirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.