Kova Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Kova burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Mayıs 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz ciddi olan her şeye – aşk dışında – her zamankinden daha fazla dikkatle yaklaşılmalıdır. Enerjinizi aptalca şeylere harcamak daha iyidir, ancak biraz azaltmanız gerekiyorsa, yavaşlatın.


23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ilk hedeflerinizden sapmış olabilirsiniz, ancak yolunuza geri dönün.


23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, yıldızlar bu sabah vücudunuza iyi davranmanızı isteyecek, Yengeç ayı Venüs’le yakınlaşırken. Sağlıklı bir kahvaltı yapmadan önce kendinize bir iyilik yapın ve biraz fazladan su için, çünkü vücudunuz tam kapasiteyle çalışmak için iyi bir yakıta ihtiyaç duyacaktır. Ne yazık ki, Luna ve Chiron arasındaki bir kare bu iyi hisleri karıştırabilir, bu yüzden kendinizi sağlıklı yaşamı seçmekten vazgeçirmemeye çalışın. Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, doğaçlama bir dans partisi düzenlemek veya geleneksel faaliyetlerinizden kurtulmak için mükemmel bir bahane olarak kalbinizi ve evinizi dolduracak.


23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün bir romantizm ve cinsel manyetizma kasırgasına hazırlanın. Tutkunun, seksin ve arzunun kırmızı gezegeni kudretli Mars, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde dönerken, Büyük Benefic’imiz ve mucizeler, talih gezegeni olan görkemli Jüpiter ile bir kare oluşturacak. şans, şimdi güneş dördüncü evcilik evinizde dönüyor. Bu, bekarsanız içinizde ateş yakan, uzun vadeli potansiyele sahip biriyle tanışabilmenizi sağlar, bu nedenle, kendinizi daha çok bir münzevi gibi hissetseniz ve bugün kalmak isteseniz bile saklanmayın. Kendinizi oraya koyun ve kozmosun ne pişirdiğini görün!


23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kova, istediğiniz iş-yaşam dengesine ulaşmak için ne yapmanız gerektiğini anlayın. Mesleki hedefleriniz ve kişisel meseleleriniz için zaman ayırmanız gerektiğinden, uygulanabilir bir programa sahip olmak önemlidir. Ancak bu ayarlamaları yapmak başka bir hikaye, bu nedenle Aslan burcundaki Mars Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında iş-yaşam dengenizde farklı bir şeyler yapmanız istenebilir. Programınızla neler yapabileceğinizi görmek için profesyonel ve kişisel düzenlemelerinizle bir inanç sıçraması yapmak için konfor alanınızın dışına çıkmanın zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.