Kova Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Kova burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Özgürlüğüne en kötü şekilde ihtiyacın var. Bu, işinizi bırakma, o daireyi terk etme veya Bay veya Bayan Pek Doğru Değil’den ayrılma zamanı anlamına gelebilir. Ne olursa olsun, bir an önce yap.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Seyahat etmek için iyi bir gün değil. Bazı iyi haberleri duymak için evde kalın.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı bu sabah Satürn’e bir öpücük gönderiyor ve sizi şimdiki zamanla ve yapılacaklar listenizle bağlantı kurmak için mükemmel olan sorumlu ve ayakları yere basan bir ruh haline sokuyor. Düzen oluşturulduktan sonra görevden göreve sorunsuz bir şekilde çalışacaksınız, bu nedenle gün için sağlam bir gündem belirlediğinizden emin olun. Bu öğleden sonra Luna ve Merkür güçlerini birleştirdiğinde, kalbinizi ve zihninizi rahatsızlık duymadan düzenlemenize yardımcı olacak iyi hisler akacak. Bu sırada Mars, güneş ve Jüpiter ile aynı hizaya girerek kalbinizi açarken, sizi hissettiklerinizi yaratıcı ve yaratıcı yollarla ifade etmeye teşvik eder.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, spontane ve seksi maceralara her zaman açıksın. Bugünün kozmik havası içinizdeki bu alevi benzin gibi besleyecek! Güneş ve kudretli Mars uyum içinde çalışırken, ruhunuzda muazzam bir karizma ve manyetik çekiciliğin dalgalandığını hissedeceksiniz. Öncülük ettiğiniz ve cesurca ifade edip baştan çıkardığınız sürece, şehvetli arzularınızı oldukça kolay bir şekilde tezahür ettirebilirsiniz. Birisi ilgilenmiyor gibi görünüyorsa, ilginizi ilgilenecek birine yöneltin. Bu parıldayan hava, neredeyse herkesi tutku, seks ve serbest bırakma için aç bırakacak. Güveninizi sızdırın ve diğerlerinin başlarını çevirmesini izleyin.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye söz vereceksin Kova? Sabit bir işaret olarak, yeni bir şeye kolayca giriş yapmadığınız için taahhütlerinizi anlamanız genellikle biraz zaman alır. Sadakatiniz ve kararlılığınız takdire şayan, bu nedenle olası bir anlaşmanın şartlarını düşünmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Seçeneklerinizi keşfetmenin zamanı gelmiş olabilir, özellikle de yeni düzenlemelere açıksanız veya önceden var olan bir taahhüdü müzakere ediyorsanız, çünkü İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı 60 derece yapacak. Kararınızdan emin olmak için aradığınız şey konusunda iddialı ve doğrudan olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.