Kova Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Kova burcunun 21 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 21 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu sabah güneş İkizler’e ve güneş enerjisinin beşinci evinize girerken, eğlenceli ve yaratıcı bir enerji dalgası üzerinizden geçecek. Bu parlak yerleştirme, özellikle eğlence veya sanat peşinde koşmaya daha fazla zaman ayırdığınızda, ruhunuzu canlandıracak. Ne yazık ki, Mars ve Pluto göklerimizde karşı karşıya gelirken aşk hayatınızda gerginlikler artabilir, ancak küçük tartışmaların sarmal bir şekilde daha büyük bir şeye dönüşmesine izin vermemeye çalışın. Bu akşam Ay Yengeç burcuna girdiğinde Jüpiter’le tatlı bir bağlantı kurarak kalbinizi açacağı ve iyimserlik uyandıracağı kesin.


21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi büyük olasılıkla dürtüsel bir yaratık olarak görmüyorsunuz – ama arada sırada yaramaz bir şeye kapılıyorsunuz. Bugün nereye giderseniz gidin sorun çıkarmadan edemiyorsunuz (eğlenceli türden).


21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başka birinden araç alın. Hedefinize olan mesafe yürümek için çok büyük.


21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugünden itibaren kalbinizin içindeki o ışıltılı karıncalanmayı hissetmeye hazırlanın! Kelimenin tam anlamıyla göğsünüzde ve midenizde kelebekler varmış gibi hissedebilirsiniz ama nedenini bile bilmiyorsunuz! Bunun nedeni, ulu ışığımız olan kudretli güneşin bugünden itibaren resmen İkizler burcuna girmek için köşeyi dönmesidir. Bu, yepyeni bir zodyak mevsimine girmenize izin verecek ve güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili beşinci evinize enerji verirken, sert ve hızlı düşebilirsin! Bekarlar için bu, yeni seçeneklerle bağlantı kurmak için çok verimli bir dönem olacak, bu yüzden karışmaya ve karışmaya hazır olun. Çiftler bu baharatlı enerjiyi birlikte daha çok eğlenmek ve keyif almak için kullanabilirler.


21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz çoklu görev yapmaya hazırlanın Kova! Sabit doğanız, bir alışkanlık yaratığı olabileceğinizi ima eder, bu nedenle iş gününüzün belirli bir akışa sahip olmasını isteyebilirsiniz. Ancak bugün güneş İkizler burcuna girdikten sonra yaptığınız şeylerde biraz daha esnek olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İkizler mevsimi, özellikle zihninizi ve ellerinizi sürekli gelişen girişimlerle meşgul etmeniz gerekiyorsa, tutku projesinden tutku projesine odaklanmanıza neden olacaktır. Güneş, geri giden Pluto ile burcunuzda da üçgen açı yapacağından profesyonel kimliğinizde bir farklılık görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.