Kova Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Kova burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat bugün gerçekten olması gerektiğini düşündüğünüzden biraz daha zor ama bu, oyuncaklarınızı alıp çekip gitmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece derin bir nefes al ve hayata devam et.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkes mantığı görmeye başlıyor; argümanlarınız mühtedileri kazanıyor.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova burcu, önümüzdeki haftalarda aşk hayatınızda biraz hararet görmeyi bekleyin, çünkü Mars ateşli Aslan’a ve güneş yedinci evinize giriş yapıyor. Flört etmek, tutkulu buluşmalar ve sevilmek öncelikler listenizin üst sıralarında yer alsa da, sanatçı ruhunuza keşfetmesi için fırsatlar vermeniz de önemli olacaktır. Dengeyi bulmak da şu anda sizin için önemli bir ders olacak ve stres seviyeleri yükseldiğinde seviyenizi korumak için daha fazla yatırım yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı zihniniz, bu akşam Chiron aktif hale geldiğinde oynamak için dışarı çıkacak, bu yüzden kurnazca bir şeyler yaptığınızdan emin olun!


20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu andan itibaren, enerji ve dürtü gezegeni olan kudretli Mars’ın ateşli tutkusunu, ortaklıkların güneş enerjisi sektörünüz Kova burcunda gökyüzünde deneyimlemeye başlayacaksınız. Bununla birlikte, gökyüzündeki bu noktanın ilk derecelerinde olduğu için, şu anda güneş ilk kimlik ve burç evinizde yörüngede dönen Pluto’nun karşısında duracak. İki malefik birbirine bomba atarken, bu, ilişkiler etrafında gerginliğe neden olur. Güç mücadeleleri ve hatta bir mağduriyet duygusu artık ortaya çıkabilir. Sonunda sevdiğiniz veya arzuladığınız biriyle hararetli bir değiş tokuş yaşarsanız, dramayı solumak ve sonraya rafa kaldırmak akıllıca olacaktır.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel taahhütlerinin peşinden git. Mars karşıt burcunuz Aslan’a girdiğinde, başkalarıyla çalışmak ve inanılmaz düzenlemeler aramak için daha motive hissedebilirsiniz. Ancak Mars, burcunuzda geri giden Pluto’ya hemen karşı çıkacak, bu da profesyonel taahhütlerinizle kendinize güvenmek ve güvende hissetmek için bazı önemli tutum ayarlamaları yapmanız gerekeceği anlamına geliyor. Bunun bir kısmı, her şeyi kendi başınıza yapamayacağınızı kabul etmek olabilir. Bunu bir kez kabul ettiğinizde, çalışma ilişkilerinize ve yükümlülüklerinize güvenmek için çok daha iyi bir konumda olacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.