Kova Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Kova burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınızı hizaya sokmak için o koca beyninizi kullanmazsanız, duygularınız sizi ele geçirebilir. Çoğundan daha fazlası, beyninizin iki yarısını gerçekten ekleyecek şekilde bütünleştirebilirsiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm açıları dikkate aldığınızdan emin olun. Bir kararın şaşırtıcı sonuçları olabilir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa ayı rüya gibi Neptün’e öpücük gönderirken bugün istediğin kadar yavaş hareket et. Gününüzde kaybolmaktan, kelimenin tam anlamıyla durup gülleri koklamak için zaman ayırmaktan, esintiyi yüzünüzde hissetmekten ve güneşimizin parıltısında güneşlenmekten kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu akşam evinizi eğlenceli ve alışılmadık bir enerji dolduracak ve daha önce hiç denemediğiniz egzotik yemekleri pişirmek veya sipariş etmek için mükemmel bir bahane olacak. Bu arada, Merkür ve Satürn, ev hayatınızı bir arada tutan yapıları incelemenizi isteyen tatlı bir ek yükü paylaşıyor.


18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün sizi kozmik düzeyde tatlı ve hoş bir haber bekliyor. Zenginlik veya mali durumla ilgili bile olabilir. Hem sizin hem de sevgilinizin sevinmesine neden olabilir! Büyük ışığımız olan kudretli güneş, görkemli Neptün ile bağlantı kuracak. Haber göründüğünde, sevgilinizle oturup ikinizin nasıl kutlamanız gerektiğini tartıştığınızdan emin olun. Fikirlere açık olun. Mutlaka büyük veya cömert bir plan olması gerekmez. Bir çifte masaj yaptırmak ya da birlikte uzun bir köpük banyosu için rahatlamak kadar basit olabilir. Bir sonraki kariyer dönüm noktanıza doğru ilerlemeye devam ederken özellikle destekleyici olacaklarını bilin. Bir ipoteğin onayını arıyorsanız, bugün o gün olabilir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini güvende hissetmek için neye ihtiyacın var Kova? Yaşamak istediğiniz hayatın ve hayatınızı iyileştirmek için satın almak istediğiniz her şeyin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı şeyleri istemek gerçekçi değil. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında arzularınız konusunda daha açık olmanın zamanı geldi. Bu geçiş sırasında hayallerinizi gerçekleştirecek araçlara sahipsiniz. Böylece, kendinize pahalı bir satın alma işlemi yapabilir veya istediğiniz bir şey için tasarruf etmek üzere bir kenara para ayırmaya başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.