Kova Burç Yorumları 13 Mayıs 2023

Kova burcunun 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni keşfettiğiniz şaşkınlığı arkadaşlarınızla paylaşın – başta anlamayabilirler ama gözlerinizdeki parıltıyı görebilirler. Sonunda beğenseler de beğenmeseler de bakış açınızı benimseyecekler.


13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, eski akrabalarınıza yeni bir bakış açısı getirmeye hazırsınız. Mümkünse yeniden bağlanın.


13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcısı, Balık burcunun ayı ile Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah hava sabit ve topraklanmış hissedecek. Bu hisler, bütçeniz dahilinde kaldığınız ve bu hafta sonu ilgilenmeniz gereken ev işlerine dikkat ettiğiniz sürece, kendinize hak ettiğiniz bir lüksü tattırmak için mükemmeldir. Neyse ki, Venüs yapılacaklar listenize yardım edecek ve ev işlerinizle ilgilenirken inşa ettiğiniz her şey için bir memnuniyet ve şükran duygusu sağlayacaktır. Bu titreşimler ayrıca vücudunuzu beslemenizi isteyecektir, bu nedenle bol su için ve iyi beslenin.


13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün ilişkiler için mutlak büyüsü bugün de Kova burcunda yankılanıyor. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, parlaklığını göklere taşıyor ve kalıcılık ve uzun ömür gezegeni Satürn ile üçgen açı yapıyor. Satürn sadece gezegen eş yöneticiniz değil, aynı zamanda en güçlü gezegenlerden biridir. Bu, şimdilik temelini attığınız herhangi bir söz veya planın sonsuza kadar sürebileceği anlamına gelir. Bekarsanız, biraz daha yaşlı veya daha akıllı birini arayın. Tüm bu kozmik güzelliklerden yararlanın!


13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değer verdiğin yere git Kova. Bugün Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, işiniz hakkında farklı hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz yerde buluşurken finansal güvenliğinizi artıran bir işe yönelmek isteyebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda isteyebileceğiniz belirli şeyler varsa, değerlerinize uymanız önemlidir. Şimdi tüm engellemeleri bırakma zamanı olabilir. Seçeneklerinizi tartışmak veya bir iş aramaya başlamak için amirinizle bir toplantı isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.