Kova Burç Yorumları 10 Mayıs 2023

Kova burcunun 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla ve ev arkadaşlarınızla epeyce paylaşımda bulunuyorsunuz – bu sadece doğanızın bir parçası. Bugün, geri çekilme dürtüsü hissedebilir veya birisinin her zamankinden biraz daha kaprisli olduğunu fark edebilirsiniz.


10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En son başarınız şaşırtıcıydı ve birçok kişiye ilham kaynağı oldu. Mütevazi olma.


10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Oğlak burcunun ayı Mars ile karşı karşıya gelirken kendinize ve sağlığınıza iyi bakın. Bu göksel zıtlık, özellikle vücudunuzla uyum içinde değilseniz, kendinizi bağlantısız ve düzensiz hissetmenize de neden olabilir. Öğleden sonra Jüpiter iletişim evinizde çalkalandığında sözlerinize dikkat edin ve olumsuz ya da yargılayıcı düşüncelerin ruhunuzu kirletmesine izin vermemeye çalışın. Bu akşam Luna burcunuza girip Plüton’la yakınlaştığında canlanmaya başlayacak ve gölgenizle yüzleşip dönüşümü kucakladığınızda sizi temel düzeyde güçlendireceksiniz.


10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos boyunca yankılanan canlandırıcı bir titreşim var, Kova. Mucizelerin, genişlemenin ve kutsamanın gezegeni kudretli Jüpiter gökyüzünde dans ederken, gülümsemek ve size doğru başını sallamak için başını çeviriyor. Bu, 2022’nin büyük bir bölümünde ve şimdiye kadar 2023’ün tamamında meydana geldi. Büyük Hayırsever gezegenimiz, iletişim ve kısa mesafeli seyahat ile ilgili üçüncü güneş evinizin içinden yükseldi, ancak bu yalnızca birkaç gün daha devam edecek – 16 Mayıs 2023’e kadar. yakın yerler ve bol eğlence. Seyahat etmeyi birinci öncelik haline getirin. Bekarlar, şehir dışına adım atarken tatlı bağlantılarla karşılaşabilir.


10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kim olduğunu kabul et, Kova. Özellikle kendinizi belirli bir profesyonel kalıba sığdırmaya çalışıyorsanız, kendinize karşı en sert olma eğilimindesiniz. Ancak bu, bugün burcunuza girerken ay tarafından aydınlatılacak bir nedenden ötürü çalışmıyor. Tuhaf ay, bir profesyonel olarak olduğunuz her şeyi sevmeniz ve kabul etmeniz için sizi teşvik edecek. Şimdi sizi işyerinde otantik yapan şeyleri kucaklama zamanı. Bu lunasyon sırasında kendinizi olmadığınız bir şey olmaya zorlamayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.