Koç Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün olabildiğince dürüstsün – belki fazla dürüstsün, ama kendine hakim olamıyorsun. Neyin ne olduğunu biliyorsun ve bunu söylemekten korkmuyorsun. Beğenmeyenler yürüyebilir.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Havadan sudan konuşmayı geçin — sizin çekiciliğinize sahip olmayan insanlar için daha uygun.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Terazi ayı bu sabah Venüs’le sert bir kare oluşturuyor, bu da duygularınızın her zamankinden daha ham hissetmenize neden olabilir. Neptün tepede aktif hale geldiğinde, dikkat çekmemek için mükemmel bir bahane olarak, garip hisler akmaya devam edecek. Neyse ki, bu akşam Luna dönüştürücü Akrep’e geçtiğinde sıfırlama şansınız olacak. Bununla birlikte, Pluto ile sert bir bağlantı, öngörülemeyen engeller veya duygusal rahatsızlıklar doğurabilir. Bu akşam Ay, Jüpiter ve Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde şanslı bir enerji sizi bulacak, ancak herhangi bir fırsat gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa yavaş hareket etmek isteyeceksiniz.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, haftalarca süren baş ağrıları, gecikmeler, hayal kırıklıkları ve dramalardan sonra bunların çoğu arkanızda kaybolacak. Bugün, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür gökyüzünde dans ederken, ileriye doğru tam hıza kavuştuğundan her zamankinden daha mutlu. Bu, gölge öncesi döneme ilk girdiğinden beri meydana gelen tüm kafa karışıklığı ve iletişimsizliği çözdüğümüz gölge sonrası aşamadan çıkmak olarak bilinir. İlişkilerinizdeki bağlantı konusunda hayatın özellikle iyi ilerlemesi gerektiğini bilin. Aklınızda dile getirmek istediğiniz bir şey varsa, her şey daha tutarlı bir şekilde ilerlemelidir.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün kendini sinsi hissediyor musun? Araştırmacı yönünüz, ay Akrep’e girdiğinde ilk çıkışını yapmak üzere. Ayın iş gününüzde daha bilinçaltı bir etkisi olacaktır, bu nedenle sadece işteki gerçek arkadaşlarınızın bu tarafınızı görebileceğini hissedebilirsiniz. Her zamanki doğrudan benliğiniz yerine, ay enerjisi sizi profesyonel durumlara nasıl tepki verdiğiniz konusunda daha becerikli olmaya teşvik edebilir. İş konularınıza derinlemesine dalmak için harika bir gün olabilir, özellikle de bir şeyin temeline inmek istiyorsanız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.