Koç Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir aşk durumu için tamamen deli değilsin ama bu çekip gitmen gerektiği anlamına gelmez. Bir şey olursa, sonunda ikinizin arasını daha iyi hale getirmek için bir ders olabilir.


28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Görüşleriniz geçerlidir, ancak herkesin onlarla aynı fikirde olmasını beklemeseniz iyi olur.


28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah harekete geçmeniz fazladan birkaç dakikanızı alabilir. Yenilgiyi kabul etme dürtüsüne karşı koy ve gündemini boşver ama ileride olacaklarla uğraşmadan önce kendine ihtiyacın olan alanı tanı. Öğleden sonra yaklaşırken ve Uranüs aktif hale geldiğinde heyecan sizi takip edecek ve size küçük bir ödülle kendinizi şaşırtmak için mükemmel bir bahane sunacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek alanınıza sarılmak için mükemmel olan rahat ve uyumlu bir hava getirdiğinde iyi hisler akıyor.


28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugünün kozmik dramasından kopmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ruhunuzda ağırlık yapan kaygı ve hayal kırıklığının baskısını hissedebilirsiniz. Büyük ışık kaynağımız kudretli güneş, buzlu Satürn’le çarpışırken, özellikle de zorluklar, mücadeleler ve zorluklar söz konusu olduğunda, hayatınızla ilgili acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Özellikle daha düşük zihinsel sağlık ve kaygı düzeyleriyle mücadele ediyorsanız, kendinizi kesinlikle yalnız ve depresif hissedeceksiniz. Kendinizi topraklamaya çalışın, dikkatli olun ve gerekirse bir terapist veya danışmanla konuşun. İzlenecek iyi bir protokol seti sağlayabilirler.


28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendin için nasıl ayağa kalkabilirsin, Koç? İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında işle ilgili konularda konuşmak konusunda biraz emin olamayabilirsiniz. Özellikle bir otorite veya liderlik sorunu varsa, işyerindeki diğer kişilerle aranızda dile getirilmeyen bir gerilim varmış gibi hissedilebilir. Kontrolü ele almak yerine, stresli bir sohbetten daha rahat bir sohbete sahip olmak için bu karenin değişken doğasına yaslanabilirsiniz. Birisi size çelme takmaya çalışabilir, ancak durumu kontrol altında tutmak içinizde var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.