Koç Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızın hızlanmaya ihtiyacı var ve biri yolda. Harika duygusal enerjiniz, insanları biraz daha yakına çekmek ve işlerin nasıl daha da tatlı olabileceğini görmelerini sağlamak için mükemmel.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün daha kalın giyin, çünkü bazı yıpratıcı eleştiriler alacaksınız.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Yengeç ayı bu sabah Satürn’e bir öpücük gönderiyor ve güne istikrarlı ve duygusal olarak topraklanmış bir enerjiyle başlıyor. Gün içinde hareket ederken basit zevkler alın ve bu öğleden sonra Merkür aktif hale geldiğinde sevdiklerinizle bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Bu sırada Mars, Jüpiter ve İkizler güneşi ile bağlantı kurarak sizi ilgi odağı olmaya ve sesinizi iyilik için kullanmaya teşvik eder. Bu titreşimler aynı zamanda doğa yoluyla maneviyatınızla bağlantı kurmak için mükemmeldir, bu nedenle, ayıracak yalnızca birkaç dakikanız olsa bile, biraz güneş ışığı ve temiz hava almayı unutmayın.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, bugün şehvetle kükremeye hazır olun. Yukarıdaki kozmosta ateş yanıyor! Şu anda beşinci evinizde yörüngede dönen seks ve tutku gezegenimiz Kudretli Mars, görkemli ışığımız olan görkemli güneşle uyum içinde cızırdayacak. Bu ikisi gökyüzünde uyum sağladıkça, açlığınız ve libidonuzla tam bir uyum içinde yaşamak için ekstra cesarete ve coşkuya sahip olacaksınız. Cinsel dürtüleriniz tavan yapacak, bu yüzden kendi rızasıyla sizinle tam bir ritim içinde kendi cinsel dürtülerini beslemek isteyen birini bulduğunuzdan emin olun. İkiniz de aynı sayfadaysanız ve tam ve eksiksiz zevki serbest bırakmaya adanmışsanız, bu boğuşma hayatınızın en ateşlilerinden biri olabilir.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sorumluluk al, Koç! Bunu size söylemeye neredeyse hiç gerek yok, ancak İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı altmışken işyeri tartışmanızın sorumluluğunu üstlenme konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Şu andan itibaren, güveninizi ve iş-yaşam memnuniyetinizi artıran heyecan verici fırsatları aramaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Yaratıcı fırsatların peşinden gitmek ve fikirleriniz üzerinde çalışmak için motive olacağınız için, bunları iş arkadaşlarınıza anlatmalısınız. İş arkadaşlarınıza aklınızdan geçenleri söyleyin çünkü onların desteği başarınızda büyük bir fark yaratabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.