Koç Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızdaki son gelişmeler yüzünden biraz çılgına dönmüş hissediyorsunuz – bu sadece yeni bir aşk anlamına gelebilir. Duygularınızın özgürce akmasına izin verin, aksi takdirde tarzınızı kısıtlayacak şekilde hareket edebilirsiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu resim uzaktan çok güzel görünüyor. Yakından, başka bir hikaye.


18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabahın erken saatlerinde, yukarıdan bir dizi destekleyici yön oluşurken, rüyalarınız aydınlatıcı içgörüler barındırabilir. Gece ve gündüz maceralarınız arasında paralellikler arayarak, uyurken yaşadığınız önemli deneyimleri anlatmaya çalışın. Luna, yeni bir mutfak veya yerel restoran denemek için mükemmel bir bahane olarak Uranüs’le yakınlaştığında, tipik rutininizden kurtulmaya çalışın. Bu arada, Merkür ve Satürn tatlı bir alışverişi paylaşarak, en derin gerçeklerinize bağlı kalırken şimdiki zamanda topraklanmanıza yardımcı olur, bu da ileriye doğru yolculuk ederken istikrarı korumanıza yardımcı olabilir.


18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hassas, büyülü bir gün senin için burada Koç. Kudretli güneş yukarıdaki göklerde dans ederken, güneş on ikinci mahremiyet evinizin resiflerinde yüzen görkemli Neptün’e doğru bir sekstil üzerinden yankılanan bir trompet çalacak. Kesinlikle duygusal ve hassas hissedeceksiniz. Bugünün enerjisini, eşinizle birlikte dinlenmeye ve rahatlamaya odaklanmak için kullanın, yatağa sarılın veya kendinizi losyonlarla şımartın. Spiritüel uyumlanmanız bu zamanda oldukça güçlü olacak, bu yüzden enerjiyi her zamankinden daha yakınlaşmak için kullanın. Gerçekten uyumlu hissedeceksiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham verecek, Koç? Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında tatmin edici ancak finansal olarak güvenli fırsatları aramanın şimdi tam zamanı. Gerçekliğiniz olabilecek bu sekstil sırasında yapmak veya yaratmak istediğiniz şeyin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Ancak, ayaklarınızı yerden kaldırmanız ve hayallerinizle uyumlu hareket tarzları belirlemeniz gerekir. Şans eseri, bunu yapmak kolay olabilir, çünkü altmışlık sizi işte başarı ve bolluk vizyonunuzu cezbeden fırsatları aramaya motive edecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.