İkizler Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

İkizler burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün çok fazla ‘hayır’ diyorsunuz, ancak bu, acımasızca olumsuz olduğunuz anlamına gelmiyor. Sadece gerçekçi oluyorsunuz ve arkadaşlarınız onlar için değerli bir hizmet sunduğunuzu anlamalı.


28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yakınınızdan birinin bazı parasal sorunları var — onlara karşı duyarlı olun.


28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, bu sabah arkadaşlarınızın sizi evden uzaklaştırması zor olabilir. Molaya ihtiyacınız varsa, sosyal olarak uzaklaştığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak brunch’ı kaçırmak için dürüst bir mazeret gösterdiğinizden emin olun. Uranüs bu öğleden sonra güneşin on ikinci evinizde aktif hale gelirken, daha önce görmemiş olabileceğiniz gerçekleri aydınlatırken, beyninizde bir vızıltı oyalanacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek romantizmi ve lüksü kucaklamanızı istediğinde iyi hisler yayılıyor.


28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muazzam zorlu bir gün sizi bekliyor İkizler. Yılın en zor dönemlerinden biriyle karşı karşıya kalacaksınız. Bunun nedeni, bugün bizim büyük aydınlatıcımız olan kudretli güneşin, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin – burç burcunuz – içinde durması ve güneş onuncu kariyer evinizdeki Satürn’ün buzlu gölgesinin altına düşecek olmasıdır. Patronlardan ve profesyonel konulardan her iki tarafta da talepler ağır olacak ve sevgilinizi size kızmaya bırakacak. Depresyon, acı gerçekler ve ültimatomların ortaya çıkması muhtemeldir. Bekarsanız, bugün romantik biriyle tanışmak için herhangi bir enerjiniz veya arzunuz olması pek olası değildir.


28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolun hakkında ne düşünüyorsun, İkizler? Sahip olmanız gereken otoriteyi düşünmek veya burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında takip etmeye çağrıldığınızı hissedebileceğiniz kariyer yolunu takip etmek biraz bunaltıcı olabilir. Satürn’ün güçlü etkisi şu anda sizi uzun vadeli profesyonel başarıya hazırlıyor. Ancak bu, profesyonel mesleğinizle uyumlu daha iyi fırsatlara daha açık olmaya odaklanmak için şu anda kendinizi nasıl gördüğünüzü bırakmanızı gerektirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.