İkizler Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

İkizler burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 25 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Zihniniz şu anda süper odaklı, ancak sıkılmamak için zaman zaman değişebilirsiniz. Sizi en çok ilgilendiren insanlar ve konular hakkında her türlü yeni şeyi öğrenmelisiniz.


25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün etrafınızda çok insan varken, açık ve dışa dönük olmaya çalışmalısınız.


25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Uranüs bugün gökyüzünde tatlı bir bağlantıyı paylaşıyor, bu da sizi hassas ama tatlı bir ruh haline sokuyor. Bununla birlikte, genel halkla kaynaşmak gibi hissetmeyebilirsiniz, bunun yerine yalnızlığı kucaklamak için mükemmel zamanı işaretleyebilirsiniz. Bu arada, Mars ve Kader Düğümleri, sert bir t-kare yükü oluşturur ve beyninizin pişirdiği abartılı fikirleri şimdilik geri çekmek isteyebilirsiniz. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek bir yoga dersine girmek veya ruhani topluluğunuzla bağlantı kurmak için mükemmel zamanı işaretlediğinde ortam hafifleyecek.


25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaramaz mı yoksa hoş mu hissediyorsun, İkizler? Bugün kozmik enerji sizi yukarıdan aşağıya izliyor! Göklere fısıldayan bu kadar şenlikli ve cilveli titreşimlerle, tüm aksiyona dahil olmak isteyeceğinizden emin olacaksınız! Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, kirpiklerini elektrikli Uranüs’e vururken, bu, aniden hızlı bir kaçamak yapmak için cazip olabilmenizi sağlar. Alınırsa, evde oturup tek bir yerde duramayacağınız için arkadaşlarınızla ve sevgilinizle sosyalleşmek için harika bir zamandır. Sürpriz bir deneyim veya hediye için savurganlık yapın. Size bir sürü sevgi getirebilir.


25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklında ne var İkizler? Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Merkür ile kare açı yaptığında işte veya iş arkadaşlarınızla konuşulan konuların üzerinde kafa yorun. Bu meydan sırasında bazı insanlar normalden daha bencil veya teatral görünebilir ve bu durum sinir bozucu olabilir. İş arkadaşınızın tonlarının, tonlarının ve zamanlamasının sizi etkilemesine izin vermek yerine, iç huzuru bulmak için bu kareyi kullanabilirsiniz. Kin tutmaya değmeyeceğinden, herhangi bir yorumun derinize girmesine izin vermemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.