İkizler Burç Yorumları 24 Mayıs 2023

İkizler burcunun 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızdan biri o kadar acımasız görünen bir şeyle patlıyor ki neredeyse ağlamak istiyorsunuz ama bu tamamen bir yanlış anlaşılma. Mümkün olan en kısa sürede onlarla görüşmeye çalışın ve gerçekte ne anlama geldiklerini sorun.


24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Alternatif bir rota bulun; Bir felaket gibi görünen şey aslında sadece bir barikattır.


24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcunuz Ay, bu sabah Aslan burcuna ve iletişim evinize geçiyor, düşüncelerinize ve sözlerinize bir sıcaklık getiriyor. Bu arada, Pluto güneş dokuzuncu evinizde aktif hale gelir ve sizden maneviyatınızla derin ve anlamlı şekillerde bağlantı kurmanızı ister. Luna bu öğleden sonra Mars’a geldiğinde sözlerinizin arkasına eylem koyduğunuzdan emin olun, ancak şimdilik hareketlerinizi hesaplı ve perde arkasında tutmak isteyeceksiniz. Bu akşam Venüs Chiron’la karşı karşıya geldiğinde ekranlarınıza bir ara vermeyi düşünün, bunun yerine şimdiki zamana ayak uydurmayı ve güzelliği takdir etmeyi tercih edin.


24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir çağ kapıda, İkizler. 2023, son aylarda size kesinlikle eğlenceli ve tatlı nimetler getirmiş olsa da, ileride iç gözleminize daha fazla odaklanabilirsiniz. Bunun nedeni, şimdi genişleme gezegeni olan kudretli Jüpiter’in mahremiyet, durgunluk ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizde dönmesidir. Bu, bir anlamda, konu romantik hayatınıza geldiğinde koruyucu bir meleğin yolunuzu yavaşça yönlendirdiği anlamına gelir. Psişik yetenekleriniz ve sezginiz de bu zamanda çok daha güçlü, bu yüzden kalbinizin size söylediklerini dinleyin. Bu eğilim Mayıs 2024’e kadar sürer.


24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kimsenin başarını engellemesine izin verme, İkizler! Hayalleriniz ve özlemleriniz peşinden gitmeye değer, ancak onlara inanmalısınız. Ancak kendinize ve imkansız görünen şeylere inanmak göz korkutucu, özellikle de Yengeç burcundaki Venüs Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında. Hayallerinizin peşinden gidecek kadar güvende veya istikrarlı hissetmeyebileceğiniz için, yapmak istediğiniz bir şeye tam olarak bağlı kalmak zor olabilir. Bu meydanda kendinizi kısa kesmek yerine, özlemlerinizin peşinden gitmek için güveniniz üzerinde çalışmak için bir fırsat olarak kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.