İkizler Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

İkizler burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi hafif ve canlı hissediyorsunuz, bu yüzden insanları sizin gibi görmeleri için kolayca ikna etmelisiniz. Büyük bir anlaşma gibi görünen her şeyi başka bir zamana ertelemek zorunda kalabilirsiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu günü ağır düşüncelerden uzaklaştırın – hayatınızı yavaşlatmanın zamanı geldi.


22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu sorumlu Satürn ile bir destek ittifakını paylaştığından, bu sabah kendinizi topraklanmış ve başarı için tohumlar ekmeye hazır hissedeceksiniz. Sadece inşa ettiğiniz şeylerin kalbinize doyum getirdiğinden emin olun. Bu öğleden sonra Merkür aktif hale gelip bilinçaltınıza taze bir aktivite getirdiğinde, ruhunuza düşen parlak fikirleri not edin. Bu sırada Mars, güneş ve Jüpiter ile bağlantı kurarak zihninizi yeni olasılıklarla doldurur, ancak hangi yeni projeleri üstlendiğinize dikkat etmeli, hepsini yapmaya çalışarak kendinizi fazla yaymamaya dikkat etmelisiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin için seks, tutku ve flört için beş yıldızlı bir gün İkizler. Güneş, burcunuza (güneşin ilk kimlik eviniz) doğru hücum ederken, açlığın ve arzunun gezegeni olan kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kuracak. Bu, şehvetiniz ve libidonuz dışında başka bir şey düşünmekte sorun yaşamanızı sağlar. Onunla savaşma. Bekarsanız sizi heyecanlandıran birini bulmak için kendinizi ortaya koyun. Kararlıysanız, liderliği ele geçirin ve biricik olanınızla nasıl vahşileşmek istediğiniz konusunda doğrudan olun. Bu, ikinizi de sizi şaşırtan ve heyecanlandıran seksi bir maceraya götürecek.


22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ne söyleyebilirsin İkizler? Bazen sohbette ağzınızdan çıkanlara kendinizi bile şaşırtırsınız! Bugün bir istisna değil çünkü burcunuzdaki güneş Aslan burcundaki Mars’ı 60 derece yapacak. Olduğu gibi oldukça geveze olma eğiliminde olsanız da, sekstil iş meseleleri hakkında duyulma arzunuzu artıracaktır. İş gününüz boyunca parçası olduğunuz herhangi bir konuşmada daha fazla sorumluluk almayı bekleyin. Paylaşacak geri bildiriminiz, soracağınız sorularınız ve vereceğiniz kararlar var. Bu nedenle, konuşmaktan korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.