İkizler Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

İkizler burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genelde, özellikle arkadaşlara ve aşıklara karşı oldukça cömertsin, ama bugün biraz cimri olabilirsin. Bunu fark eden tek kişi sensin, bu yüzden cimri görünmek konusunda endişelenme.


20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayır, kararını şimdi değiştiremezsin ama esnek olabilirsin.


20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcu, Mars bu sabah Aslan’a ve haritanızın iletişimi yöneten bölgesine hareket ediyor ve sözlerinizi hareketle desteklemenizi istiyor. Bu titreşimler, zihninizdeki yeni endişeleri keşfetmek için mükemmeldir, bu nedenle önümüzdeki haftalarda yeni bir hobi veya çalışma şekli edindiğinizden emin olun. Bu sırada ay, burcunuz boyunca yolculuğuna devam ederek popülerliğinizi ve sezgilerinizi güçlendirir. Etrafınızdakilerin enerjisine karşı özellikle hassas olacaksınız, bu nedenle şirketinizi akıllıca seçtiğinizden emin olun, özellikle şifalı asteroit Chiron bu akşam daha sonra aktif hale geldiğinde.


20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ne söylediğine dikkat et, İkizler. Tutku ve güvenin kızıl gezegeni Ateşli Mars, güneş enerjisi sektörünüzde cızırdıyor ve birinci dereceleri üzerinde yarışıyor. Bu, etrafınızdakilere söylemeye hazır olduğunuz şeylerden emin olduğunuzu gösterir, ancak bu aslında tekneyi sallayabilir. Yıkım, yoğunluk ve güç mücadelelerinin gezegeni Pluto, kudretli Mars’ın tam karşısında duracak ve tam bir gaddarlıkla saldıracak. Sevdiğiniz biriyle bir çıkmazdaysanız, saldırıya geçmeden önce kendinize biraz boşluk bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, İkizler! Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde gürleyen bir ses almaya başlarsanız şaşırmayın. Mars enerjisi, işle ilgili konularda güçlü bir duruş sergilemeniz için tam da ihtiyacınız olan şeydir. Artı, Leo’nun sıcaklığı size çok daha olumlu bir yön verebilir. Ancak mesleki inançlarınız ve konuşmalarınız konusunda biraz daha açık fikirli olmanız gerekebilir çünkü Mars, Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacaktır. Bir iş arkadaşınız tarafından meydan okunduğunu hissederseniz, sinirlenmemeye çalışın. Bunun yerine, yeni bir şey öğrenmek için bir fırsat olarak değerlendirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.