İkizler Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

İkizler burcunun 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve cilveli enerjin bugün bir sürü yeni arkadaş edinmelisin — kendine hakim olamazsın. Biriyle görüşüyorsanız, biraz kıskançlık ortaya çıkabilir, ancak bağlanmazsanız, bu uzun sürmez.


17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İkinizin arasındaki bir köprü yıkıldı. Tamir etmeye değip değmeyeceğine karar verin.


17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah uyandığınızda kendinizi huzurlu hissetmelisiniz, çünkü Boğa ayı ve Jüpiter güneş on ikinci evinizde hizalanır. Hayat istediğiniz kadar düzenli olmasa da, bu titreşimler size evrenin eninde sonunda arkanızı kolladığını hatırlatacak ve sizi kutsamaları normalde bakmayacağınız yerlerde aramaya teşvik edecek. Bu öğleden sonra, Kader Düğümleri aktif hale geldiğinde, özellikle de bölümlerin kapanması ve yeni bölümlerin başlatılmasıyla ilgili temalar söz konusu olduğunda, aydınlanmalarınıza dikkat edin. Bu gece ay, Merkür ve Satürn aynı hizaya geldiğinde, ruhunuzu güvende hissedeceğiniz bir şekilde açmanızı istemek için sırlarınızı günlüğe kaydetmeyi düşünün.


17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgeliğin, cesaretin ve diplomasinin kudretli asteroidi Pallas, son zamanlarda Aslan burcuna, İkizler burcuna geçti. Asteroitler, çoğu zaman ışıkların ve gezegenlerin hareketleri kadar belirgin yoğun kaymalar yaratmasalar da, yine de bize yaşam hakkında benzersiz bilgiler veriyorlar. Asteroitler ilahi dişil tanrıçaları somutlaştırır ve bize bu gücü yaşamlarımızda kucaklamayı öğretir. Leo’da Pallas, romantizm ve kendini ifade etme duygunuz aracılığıyla hayatı anlamanız için sizi teşvik edecek. Tutkunuz güçlenecek ve bunu ilişkilerde gezinmek için kullanacaksınız. İlerlerken bu enerjiyi kullanın.


17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bekle, İkizler! Boğa burcundaki Jüpiter, Kova burcunda geri giden Plüton ile kare açı yaptığında başarılı olmak için tutumunuzu ve bakış açınızı düzeltmenin zamanı geldi. Sonunda sizi başarıdan caydırabilecek çılgınca bir zihniyeti benimsemekten kaçınmak için yaklaşımınızı ayarlamanız gerekebilir. Bunun büyük bir kısmı, özellikle profesyonel yolculuğunuzla ilgili inatçılığınızı bırakmanız gerekiyorsa, engellemelerinizin üstesinden gelmeniz için sizi cesaretlendirebilir. Bu kareyi, hayalini kurduğunuz kariyer yoluna götürebilecek yeni yönleri, fırsatları ve yolları kucaklamak için bir fırsat olarak kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.