Boğa Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Boğa burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün erken saatlerde, sizi ciddi bir huysuzluğa sürükleyebilecek biraz kötü haber alacaksınız – ama buna izin vermeyin. Burada bir model görmüyorsunuz, ne kadar öyle görünürse görünsün, o yüzden bir an önce işe koyulun.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkesle arkadaş olmak mümkün değil, öyleyse neden deniyorsun? Sadece kendin ol.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Terazi ayı bu sabah Venüs’le kare açı yapıyor, bu da düşüncelerinizi ve sözlerinizi izlemenizi önemli kılıyor. Bu öğleden sonra, Neptün başınızın üzerinde aktif hale geldiğinde, özellikle de hâlâ halletmeniz gereken sorumluluklarınız varsa, sosyal medya akışlarınızı felakete sürükleme eğiliminden kaçının. Akşam çökerken ve Ay Akrep burcuna geçerken, kozmik temiz hava sizi bulacak ve kalbinizi aşka açmaya teşvik edecek. Ne yazık ki, Pluto’dan gelen sert bir enerji profesyonel alanınıza drama getirebilir, ancak size ait olmayan konulara kendinizi kaptırmamaya çalışın.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir sabrınız var Boğa. Bu, en büyük özelliklerinizden biridir ve sonsuz bilgeliğinizin ve ilişkilerdeki başarınızın anahtarıdır. Ancak Merkür gerilemesinin kaosunun yarattığı ileri geri kafa karışıklığı nedeniyle, her şey paramparça olurken adeta saçınızı yoluyordunuz. Neyse ki, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür, ilk geri döndüğü çizgiyi geçecek, bu da resmen en yüksek hıza geri döndüğü anlamına geliyor! Bu, gölge sonrası aşamasını geride bırakmak olarak bilinir. Son haftalarda kişisel veya romantik hayatınızda herhangi bir tahribat olduysa, drama zamanının artık geride kalmış olabileceğini unutmayın.


31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz Boğa? Ay düşeceği ve karşıt burcunuz Akrep’te olacağı için bu biraz yüklü bir soru olabilir. Ayın konumu kötü olarak kabul edilse de, profesyonel düzenlemelerinizin karmaşıklıklarını ortaya çıkarmak için ay enerjisini kullanabilirsiniz. Bazı sırlar gün ışığına çıkabileceği için bu aydınlatıcı bir geçiş olsa da yoğun da olabilir. Mesleki yükümlülükleriniz, sözleşmeleriniz ve ilişkileriniz duygusal olarak başa çıkılamayacak kadar bunaltıcı hale gelirse, araştırmanızdan ne zaman geri çekileceğinizi bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.