Boğa Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Boğa burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Seninle yeterince vakit geçirmemiş bir arkadaşın için çok az üzülüyorsun — ama bu, onları görme biçimini veya şimdilik onlarla nasıl etkileşimde bulunmayı seçtiğini etkileyebilir.


28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir aşka başlamak söz konusu olduğunda, alçakgönüllülükten yana hareket etmelisiniz.


28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah kendi yeteneklerinizi inkar etmemeye çalışın, çünkü Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturuyor. Bu hisler güvensizlikleri tetikleyebilse de, onları beslemenin size bir faydası olmaz. Şans eseri, öğleden sonra gelip Uranüs burcunuzda aktif hale gelip yaratıcı zihninizi yükselterek içinizde yaşayan dehayı serbest bırakırken bu korkudan kurtulma şansınız olacak. Bu akşam Luna, Venüs’e bir öpücüğü engellediğinde havaya bir tatlılık yayılacak ve yoğun kişisel bakım veya arsız flörtlerle zihninizi boşaltmak için mükemmel bir bahane olacak.


28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın en karanlık dönemlerinden biri burada, Boğa. Bunun nedeni, gökyüzündeki en büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneşin, ikinci zenginlik evinizden hızla geçmesi ve arkadaşlıklar, topluluklar, topluluklar, topluluklar, ve çevrimiçi flört. Muhtemelen depresif ve kırılmış hissedeceksiniz. Bir arkadaşınızla ilgili olarak, özellikle ona borç para verdiyseniz veya daha önce yanlışlıkla cinsel ilişkiye girdiyseniz, kötü haberler sol alandan görünebilir. Yere yatmaya çalışın ve tekneyi sallamayın.


28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, henüz finansal yönü fazla düşünmemeye çalışın. Sosyal medya büyümeniz, ağ oluşturma fırsatlarınız ve profesyonel hayallerinizin peşinden gitmeniz için daha fazla sorumluluk üstlenmek için kendinizi hizalama fırsatı var. Bununla birlikte, İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, bu tür konuların güvenliği ve istikrarı konusunda bir kesinlik eksikliği olabilir. Kare açıldıkça, her şeyi bir araya getirmeye çalışırken biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Profesyonel fırsatlarınızla birlikte gelebilecek olası gri alanları ortadan kaldırmak için ne aradığınız konusunda net ve öz olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.