Boğa Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Boğa burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat eskisinden 10 kat daha ilginç olabilir ama bunu gerçekleştirmeniz gerekiyor. Sadece biraz bırakın ve normal rutinlerinizi daha fazla eğlence ve oyunla renklendirin. Kaybedecek bir şeyin yok.


25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Muhafazakar ve temkinli kalmak, şu anda mali durumunuz için doğru stratejidir.


25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, gezegen yöneticiniz Venüs, devrim niteliğindeki Uranüs ile bu sabah tatlı bir bağlantı paylaşıyor, aşk hayatınıza ve sosyal alanınıza heyecan katıyor. Gizli bir hayranınızın haberini duyarsanız şaşırmayın ve çok istekli hissediyorsanız, aşık olduğunuz kişiye çıkma teklif etmek için bir uzuv kullanmayı düşünün. Ne yazık ki, Mars ve kader düğümleri arasındaki bir t-kare, enerji seviyenizin düşmesine neden olabilir, bu da temel ihtiyaçlarınızı karşılarken ana hedeflerinize dikkat etmenizi önemli hale getirir. Bu gece Luna Chiron’a bir öpücük göndererek evde kişisel bakım için mükemmel anı işaretlediğinde tatlılık seni bulacak.


25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda yıldızlar bugün çok ilahi bir dansla dönüyor. Gezegen yöneticiniz Venüs, mükemmel insanın bir ısırık alması için hazır, şekerli, buzlu bir pastaymışsınız gibi kutsamalarını üzerinize serpecek! Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz bugün elektrikli Uranüs’le sekstilde bağlandığından, aşkla ilgili ani, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Aslında, üçüncü iletişim eviniz de yandığında, bu, hiç yoktan gönderdiğiniz veya beklenmedik bir şekilde kalbinizi ve belinizi alevlendiren bir mesaj olabilir.


25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Göğsünden çıkar, Boğa! Bugün, burcunuzdaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında, işle ilgili bazı hisler besliyor olabilirsiniz. Kare, duygusal olarak zor bir yerdir, bu nedenle, aklınızdan geçenleri söylemeden önce nasıl hissettiğiniz üzerinde çalışmanız gerekebileceğinden, kabul etmeniz gereken çok şey olabilir. Zihinsel ve duygusal huzurunuzu bir kez bulduğunuzda, karşılığında iş arkadaşlarınızın söylediklerinden bağımsız kalarak konuşmak çok daha kolay olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.