Boğa Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Boğa burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Mayıs 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Mayıs 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Randevu için harika bir gece — ve planlanmış bir randevunuz yoksa, belki şimdi birini arayıp bir şeyler önermenin zamanı gelmiştir. İnkar edilemeyecek tatlı sözlerle bir yolunuz var.


23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Rutininizde çılgınlık ne olursa olsun, onun iniş ve çıkışlarından keyif alacaksınız.


23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı bu sabah gezegen yöneticiniz Venüs ile yakınlaşıyor, zihninize ve sesinize romantik bir enerji getiriyor. Sevdiklerinize tatlı duygular ifade ederek bu havadar hislere yaslanın, ancak kendinize birkaç nazik söz ayırdığınızdan emin olun. Ne yazık ki, Luna ve Chiron arasındaki sert bir bağlantı olumsuz düşünce kalıplarını çağrıştırabilir, bu yüzden kendinize fazla yüklenmemeye çalışın. Şans eseri, Uranüs gününüze biraz heyecan katmak için devreye girecek ve kışkırtıcı dedikodular kulaklarınıza gelebilir, ancak çok kişisel veya kaba bir şeyi tekrarlamaktan kaçınmalısınız.


23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün iç tutkularınızın alevlendiğini hissetmeye hazırlanın. Seks ve dürtü gezegeni Kudretli Mars, Büyük Benefic Jüpiter ile bir ateş kasırgasının merkezinde dans ederek size perdenin ötesinden şanlı kutsamalar gönderecek. Bugün, hayal ettiğiniz en muhteşem ve vahşi aşk hikayesini nasıl oluşturabileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmak için mükemmel bir gün. Geçmişinizle veya diğer insanların sahip olmanız gerektiğini düşündüğü şeylerle sınırlı kalmayın. Ateşe verilmiş bir tren gibi git, karanlığa karşı gecenin kalbini delen. Dileklerinizi dile getirin.


23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün hayattan daha büyük duygular patlak verebilir. İş ve kişisel meseleleri dengelemek her zaman kolay değildir, özellikle de Aslan burcundaki Mars, burcunuzdaki Jüpiter’le kare açı yapıyorsa. Kişisel sorunlar, özellikle de odağınızı iş meselelerine kaydırmanız gerekiyorsa, başa çıkmak için ağırlaştırıcı olabilir. Kare, tutumunuzu ve bakış açınızı kökten değiştirmek için bir meydan okuma görevi görebilir. Yani, iki şeyden birini yapabilirsiniz. Ya bu duyguların sizi yenmesine izin verebilir ya da iş gününüzü atlatmak için daha iyimser bir bakış açısı benimsemeyi seçebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.