Boğa Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Boğa burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sinirliyken çok tatlısın. Bugün kan basıncınızı çok yükselten bir sorunla karşı karşıyayız ve sonunda sizinle tamamen aynı fikirde olan birine ders vermek zorunda kalabilirsiniz. Koroya vaaz verirken dikkatli olun.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha analitik tarafınıza hitap eden insanlar bugün sizinle çok şey öğrenecekler.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç burcu Satürn’e öpücük gönderirken, bugün bir amaç ve otorite duygusuyla yürüyeceksiniz. Popülerliğinizi kabul ederek ve onunla çalışarak, tavsiye veya yardıma ihtiyacınız olursa bağlantılarınıza güvenmekten çekinmeyin. İnsanlar sizinle bağlantı kurmaya can atacağından, bu öğleden sonra Merkür’ün aktif hale geldiği zaman için önemli konuşmalar planlamaya çalışın. Bu sırada Mars, güneş ve Jüpiter ile aynı hizaya girerek size en büyük hayallerinize doğru yavaşça ilerlemenizi ve çok fazla baskı olmadan daha yüksek bir yol izleme lütfunu vermenizi hatırlatır.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ilk arzularınız konusunda her zaman en açık sözlü değilsiniz. Ancak, bugün çok farklı bir melodi söylüyor olabilirsiniz! Görkemli ve cızırtılı güneş, seksin ve tutkunun gezegeni, alıngan ve kudretli Mars’a bakarken, tek bir şeyle ilgileneceksiniz: binmek ve inmek! Bu şımarık ve spontan dürtü, bekarları, hayallerini gıdıklayan ve onları daha fazlası için yalvartan biriyle aynı hizaya getirebilir. Çiftler bu manyetik ateşi, yatak odasında birlikte esrikliğin en yüksek seviyelerine ulaşmaya odaklanmak için kullanmalıdır. Zaten birbirinize bakıyorsanız, yatağa bile giremeyebilirsiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun Boğa? İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı altmışken, iş-yaşam dengenizde istedikleriniz ve yaşam tarzınız için savaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Özellikle programınız hakkında daha iddialı olmanız gerekiyorsa veya yaşam tarzınızı geliştirmek için yeni gelir akışları açmak istiyorsanız, sekstil iş-yaşam dengenizi düzeltme arzunuzu artıracaktır. Genellikle yaptığınız gibi yavaş ve temkinli bir şekilde almak yerine, yeni fırsatların peşinden gitmek isteyeceğiniz için hızınızı artırmak için bu altmışlık açıyı kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.