Boğa Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Boğa burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevgilinize veya en iyi arkadaşınıza bugün nereden geldiğinizi bildirin, özellikle de biraz utanç vericiyse. Enerjiniz, nüansları ve duygusal ihtiyaçları iletmek için mükemmeldir ve yanıt harika olmalıdır.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Seçim çerçevesi üzerindesiniz ve tüm incelemeler övgü dolu. istediğin buydu.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, önümüzdeki haftalarda kalbinizin sesini dinlemek, sevdiklerinizi beslemek ve hayallerinizdeki evi inşa etmek için motive hissedeceksiniz, çünkü Mars Aslan burcuna ve dördüncü güneş evinize giriş yapıyor. Bu gezegen yerleşimi altında duygularınız güçlü olsa da, olağanüstü gergin hissettiğiniz her an dürtülerinizi izleyin. Bu sırada ay, İkizler burcundaki yolculuğuna devam ederek yavaş hareket etmenizi sağlar, bu nedenle boş zaman merkezli bir iç diyaloğu sürdürdüğünüzden emin olun. Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde, yalnızlık yoluyla şifa getirdiğinde kendinize biraz zaman ayırmayı düşünün.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün dikkatli olun. Sizi, ailenizi ve diğer önemli kişilerinizi haftalarca öfkelendirecek keskin bir anlaşmazlığın ortasında olabilirsiniz. Halihazırda iç sektörünüzde pek çok harekete neden olan Kudretli Mars, şimdi gökyüzünün bu parçasının ilk derecelerine doğru cızırdamaktadır. Bununla birlikte, yıkım, tahakküm ve güç mücadelelerinin gezegeni olan güç merkezi Pluto, kızıl gezegenin karşısında duracak ve şu anda kritik bir çıkmaza giriyor. Evde büyük anlaşmazlıklar ve hatta patlayıcı kavgalar olabilir. Nefes almak.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sahip olmak istediğin iş-yaşam dengesinin peşinden git Boğa! Mars Aslan burcuna girdiğinde, kendinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik verme zamanı. Cesur Mars enerjisi, özellikle de bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, programınız hakkında bir tavır almanız için ihtiyacınız olan şeydir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüto ile hemen karşı karşıya geleceğinden, aradığınız şeye sahip olmak için iş-yaşam dengenizde büyük ayarlamalar yapmakta sorun yaşamayacaksınız. Değişimden korkmayın çünkü iş hayatınızda sıradan bir şeye dönüşebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.