Boğa Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Boğa burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zaman içgüdülerinize güvenmekten hoşlanmıyorsunuz – geri bildirim almak ve her şeyi derinlemesine düşünmek güzel. Ancak bugün, sezgisel yönünüz en güçlüsüdür ve onun talimatlarını harfiyen yerine getirmelisiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gözün hedefte olsun ama geldiğin yere geri bakmayı unutma.


18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün burcunuzda altı astrolojik arketip dolaşırken, omuzlarınızda çok fazla yük varmış gibi hissedebilirsiniz. Şans eseri, Neptün’den gelen bir yardım eli bu baskıları hafifletmeye yardımcı olabilir, ancak destek için manevi topluluğunuza yaslanmak isteyebilirsiniz. Şans eseri, Merkür ve Satürn aynı hizaya geldikçe takviye kuvvetlerinin gelmesi oldukça kolay olacak, ancak yardım talebinizde dürüst ve doğrudan olmanız gerekecek. Bu akşam Ay ve Uranüs güçlerini birleştirip, huzursuz ama eğlenceli bir enerjiyle vahşi yanınızı tetiklediğinde heyecan verici bir şeyler yapmaya çalışın.


18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oldukça muhteşem bir güne hazırlanın Boğalar. Kudretli güneş, burcunuzun yukarısında göklerde neşeli bir melodi söylerken, arkadaşlıklar ve topluluklarla ilgili on birinci güneş evinizde dönen heybetli Neptün’e gülümseyecek. Bu, özellikle ilişkinize maneviyat aşılamak istiyorsanız, siz ve sevgiliniz arasında gerçek bir sinerji bulabileceğiniz anlamına gelir. Bekarsanız, çevrimiçi buluşmayı kullanmak veya ağınız aracılığıyla yeni biriyle tanışmak için beş yıldızlı bir gün – özellikle de normal tipinizden biraz farklı biriyle.


18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezginize uyum sağlayın, Boğa. Rasyonel bir dünya işareti olarak, çalışmak için daha temelli bir yaklaşımı tercih ettiğiniz için bir inanç sıçraması yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Ancak, burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60 derece arasında açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için farklı bir şey denemek için ilham almış hissedebilirsiniz. Rüya gibi sekstil, vizyonlarınıza odaklanmanızı isteyerek hassasiyetinize dokunmanıza yardımcı olacaktır. Mesleki yolculuğunuzda neyi deneyimlemek veya başarılı olmak istiyorsunuz? Ayarlama, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.