Başak Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Başak burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 25 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün uzun vadeli düşünmelisiniz — kısa vadede oldukça gülünç görünseler bile, işler sizin için o kadar da kötü değil. Geri adım atmak ve gerçekten bir şeyler düşünmek için iyi bir zaman.


25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkesi memnun etmek sizi popüler yapabilir ama saygı görmenize yardımcı olmaz.


25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün dünyada görmek istediğin değişimin yürüyen bir örneği ol, çünkü Venüs ve Uranüs göklerimizde destekleyici bir bağlantıyı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, içinizdeki devrimciyi uyandıracak, olumlu bir sonucu korumayı ve insanlık için şefkati önemli kılacaktır. Ancak, başkalarını çitin kendi tarafınıza çekmeye çalışırken aşırıya kaçmayın, çünkü Mars ve Kader Düğümleri arasındaki bir t-kare kollektif üzerinde sinirli ve agresif bir etkiye sahip olacaktır. Neyse ki, bu akşam Luna Çin’e bir öpücük yolladığında daha tatlı hisler akacak ve size bırakıp şarj olmanız için bir fırsat verecek.


25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm ve flört söz konusu olduğunda, daha denenmiş ve doğru bir yöntem olan Başak burcunu takip etme eğilimindesiniz. Bazen büyüleyici ama gizemli insanlarla durumların içine çekilseniz de, sadakate ve pratikliğe değer veriyorsunuz. Bugün, güneş enerjisi on birinci evinizde ikamet eden aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz Venüs, güneş enerjisi dokuzuncu evinizde barındırılan elektrikli Uranüs ile bağlantılı olduğundan, baharatlı ve eksantrik bir hava taşıyor. Bu, sosyal ağınız veya çevrimiçi randevunuz aracılığıyla tanıştığınız benzersiz, seksi ve özgür ruhlu biriyle “zing” hissedebileceğiniz anlamına gelir.


25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaş ol Başak. Profesyonel yolculuğunuzda yapacak, görecek ve keşfedecek çok şey var. Ancak, Boğa burcundaki Merkür Aslan burcundaki Ay ile kare açı yaptığında ilerleme kaydetmek için ne istediğinizi ve yapmanız gerektiğini düşünmek için bir dakikanızı ayırmanız gerekebilir. Kare sizi bilinçaltınızda etkileyeceği için seçeneklerinizi düşünürken biraz daha içe dönük olabilirsiniz. Bunu yapmak zor olsa da, ne yapmak isteyebileceğinize dair daha net bir bakış açısına sahip olmak için zihninizi herhangi bir endişe veya stresten arındırarak başlamanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.