Başak Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Başak burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bırakın bugün zafer başkaları tarafından kazanılsın. Ne kadar harika olduğunuzu biliyorsunuz ve gününüzün neredeyse geldiğini söyleyebilirsiniz. Dikkat çekmek istiyorsanız, yalnızca zaten kaçınmayı tercih ettiğiniz türden almalısınız.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir arkadaşın aşk hayatının bir parçasısın ama bugün onlara biraz zaman vermelisin.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Yengeç ayı ile Satürn arasındaki destekleyici değişim sayesinde, etkileşimleriniz bu sabah tatlı ve özgün hissedecek. Bu titreşimler, flört etmek veya en sevdiğiniz flört uygulamalarında gezinmek için de harikadır, bu yüzden bu alemlerde biraz eğlenmekten korkmayın. Bu öğleden sonra Merkür aktif hale gelip sezginizi ve evrenle bağlantınızı yükseltirken iyi hisler akmaya devam edecek, bu nedenle işaretler ve eşzamanlılıklar aradığınızdan emin olun. Bu sırada Mars, güneş ve Jüpiter ile hizalanır ve kendinize olan şiddetli inancınızı korurken uzun vadeli hedeflerinizden uzaklaşmanızı ister.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, istediğinden kesinlikle emin olduğunda istediğini alma eğilimindesin. İleriyi düşünmeyi seviyorsun! Ancak bugünün seksi enerjisi sizi bile daha iddialı ve cesur bir role itebilir. Güneş gökyüzünde dans ederken, seks ve tutku gezegeni olan kudretli Mars arasında bir ateş yakacak. Birini etkilemek istiyorsanız inisiyatif almak artık sizin için çok daha kolay olacak. Doğuştan gelen arzularınızın ve onları nasıl yatıştırmak istediğinizin bilinçli olarak farkına vardıkça, kişisel ve özel yaşamınızda kolaylıkla devrim yaratabilirsiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bazı şeyleri kendine sakla Başak. Profesyonel yolunuzun önde ve merkezinde olmanıza rağmen, bu her şeyin halkın gözünde olması gerektiği anlamına gelmez. Üzerinde çalışmak isteyeceğiniz birkaç gizli yan projeniz veya kariyerinizin şimdilik saklamak isteyebileceğiniz birkaç yönü, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı 60’a getirdiğinde olabilir. Bunu yapmak için çağrıldığınızı hissediyorsanız, bu sekstilde kariyerinizin bazı yönlerini kendinize saklayın. İnsanlara görmelerini istediğiniz şeyi gösterme gücüne sahipsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.