Başak Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Başak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yapacağınızı bildiğinizden çok daha fazla sosyal enerjiniz var, bu yüzden mükemmel partiyi veya konseri veya kulağa eğlenceli gelen başka bir şeyi bulana kadar etrafı kontrol edin. Arkadaşlarınız liderlik için size bakabilir.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pes etmeyin: neredeyse geldiniz. Kalıcılık, hedefinize ulaşmak için çok önemlidir.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, gizemli kişiliğiniz önümüzdeki haftalarda kontrolü ele alacak, çünkü Mars Aslan’a ve haritanızın mahremiyeti yöneten sektörüne giriş yapıyor. Bu titreşimler, özellikle çok gizli tutku projeleri üzerinde çalışıyorsanız veya hakkında halka açık olmaya pek hazır olmadığınız yeni bir ilişki besliyorsanız, dikkat çekmeden uçmak için idealdir. Bu arada, İkizler burcu sizden konuşmalarınızda soğukkanlılığınızı korumanızı isteyecek, bu nedenle drama eğilimi olan veya düğmelerinize basan kişilerden uzak durmaya çalışın. Bu akşam Chiron aktif hale geldiğinde, arındırıcı bir enerji sizi bulacak ve salıverme sanatını mükemmelleştirmenize yardımcı olacak.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün evrendeki çok çalkantılı enerjiye dikkat edin! Seksin, dürtünün ve tutkunun gezegeni olan Mighty Mars şu anda mahremiyet, sırlar ve düşmanlarla ilgili solar on ikinci evinizin ilk derecelerinde. Saldırmaya hazır bir çıngıraklı yılan gibi, aniden karanlık ve yıkıcı Pluto tarafından saldırıya uğradığı için, kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak gölgelerin arasından kayacak. Bu, neredeyse her dönüşte dramatik enerjiyle karşılaşmanızı sağlar. Bugün başkalarına saldırmayın ya da saldırmayın, çünkü sonunda kendiniz için içinden çıkamayacağınız bir mezar kazacaksınız.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklından ne geçecek Başak? Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde bilinçaltı bakış açınızın ve yaklaşımınızın işinizi nasıl etkilediğini izlemesi gerekebilir. Mars enerjisi size, avantajınıza veya aleyhinize işleyebilecek bilinçaltı bir avantaj sağlayacaktır. Bir yandan, gizli projeler üzerinde çalışmak motive edici olabilir. Ancak öte yandan, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşıt konuma geçeceğinden, sürekli değişen iş konularında kendinizi özellikle kötü hissedebilirsiniz. Gereksiz stresten kaçınmak için bugün öfkenize dikkat etmeniz gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.