Başak Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Başak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir aile üyesi sizinle sohbet etmek veya sizinle yüz yüze görüşmek istiyor. Yine de endişelenmeyin, size kötü haberler gelmiyor. Sadece günün enerjisi sizi birbirinize biraz daha yaklaştırıyor.


18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Burada neyin peşinde olduğunu biliyorsun. Kimsenin sizi hedefinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin.


18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün güneş Neptün’ü öperken, evren senden sevgi ve zarafet dolu bir yerden hareket etmeni isteyecek. Nezaket ve şefkat, başkaları sabrınızı sınamaya başladığında bile bu titreşimlerle iyi karışır. Neyse ki, Merkür ve Satürn tatlı bir yükü paylaşarak hayal kırıklıklarının ortaya çıkması durumunda geri çekilmenize yardımcı olurken, soğukkanlılığınızı korumanın kolay olduğunu göreceksiniz. Bu kozmik iklim, kendi enerjinizi korumanızı da kolaylaştıracak. Ancak, ekstra desteğe ihtiyaç duyduğunuzu fark ederseniz, en sevdiğiniz kristalleri yanınızda taşımak veya meditasyonla çalışmak isteyebilirsiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakınlık ve ilişkiler için muhteşem bir gün senin için geldi Başak. Güçlü güneş, bir dünya burcunun tarlalarında cızırdarken, güneş yedinci ortaklıklar evinizdeki görkemli Neptün’e doğru, rüzgara gül yapraklarından bir duvar halısı gönderecek. Bugün, sevgilinizle samimi bir konuşma yapmak, onlara bir fikir sunmak ve hatta bir ekip olarak çalışma sözü vermek için harika bir zaman olabilir. Bunu şimdi yaparsanız, birlikte çalışma ve yaşamlarınızı inşa etme ruhu içinde birleşmiş hissedeceksiniz. Bekarsanız, yakınlardaki en sevdiğiniz uğrak yerlerini, barları veya mağazaları ziyaret etmeyi düşünün. Biri gözünüze çarpabilir!


18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşe yarayacağını um, Başak. Mesleki yolculuğunuz üzerindeki uzun vadeli etkilerinin ne olacağı konusunda netlik eksikliği olsa bile, mesleki taahhütlerinizden bazıları doğru geliyor. Bunun sizi caydırmasına izin vermek yerine, Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunların nereye gideceklerini görmek için düzenlemelerinize dalın. Ortaklıklarınızın, sözleşmelerinizin ve daha fazlasının profesyonel yolculuğunuz için neler yapabileceğini hayal etmek için sekstil kullanın. Ardından, hayallerinizi gerçekleştirmek için önlemler alarak bu vizyonları gerçekliğinizle hizalayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.