Aslan Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

Aslan burcunun 7 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 7 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 7 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 7 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi seni doğru olmayan bir şey yapmaya zorluyor – zaten senin için değil. Yeterli omurganız var, bu yüzden bunun olmayacağını bilmelerini sağlayın. Anında daha iyi hissedeceksin.


7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kontrolü bırak. Gücünüzü gerçekten anlamak istiyorsanız, bu iyi bir alıştırmadır.


7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Venüs hassas Yengeç burcuna ve güneş enerjisi on ikinci evinize geçerken, tüm titreşimler daha fazla kişisel bakıma ve kendinize ayıracağınız zamana işaret ediyor. Bu gezegen yerleşimi, önümüzdeki haftalar boyunca, ruhunuzu incelerken kendinizi bol miktarda şefkat ve radikal öz sevgi ile silahlandırarak, içinizin derinliklerine inmenizi isteyecek. Şu anda bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle birlikte saklanmak isteyebilirsiniz, ancak bu süreçte kendinizi ailenizden veya arkadaşlarınızdan ayırmamaya çalışın. Bu gece Yay burcundaki ay Chiron’a bir öpücük üflediğinde iyi hisler akacak ve bir tutku projesi üzerinde çalışmak özellikle terapötik olacak.


7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, sosyal hayatını geride bırakarak dikkatini başka konulara çevirdi Aslan. Şimdi, daha az yararlı olanımız güneş on ikinci evinizin denizlerine dalmaya karar verdiğinde, atmosferde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu, geçen yıl aşkınızın ve kişisel yaşamınızın nasıl ilerlediğini derinlemesine düşüneceğiniz bir zamandır. Ayrıca oldukça nostaljik olduğunuzu da fark edebilirsiniz – belki de kaçan kişiyi veya ruh eşinizle nasıl yakınlaşacağınızı merak ediyorsunuz. Sezginizin şimdi size ne söylediğine dokunun.


7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kapalı kapılar ardında neyin peşine düşeceksin Leo? Bugün Venüs Yengeç burcuna girdiğinde profesyonel taahhütlerinizi gizlice beslemenin zamanı gelmiş olabilir. Bu Venüs enerjisi, iş yaşamınızda bilinçaltı bir etkidir, bu nedenle işte yaratmak, yatırım yapmak veya taahhütte bulunmak istediğiniz şey konusunda kendinizi daha özel hissetme eğiliminde olabilirsiniz. Bu, her zamanki gürültülü ve gururlu enerjinizden biraz farklı olsa da, Yengeç burcundaki Venüs, şimdilik önemli planlarınızı gizli tutmanıza yardımcı olabilir. Sadece bu geçiş sırasında kime açıldığınıza dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.