Aslan Burç Yorumları 4 Mayıs 2023

Aslan burcunun 4 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 4 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 4 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 4 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 4 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi bugün aşk hayatınızı 17 kat daha ilginç hale getiren bir kapı açıyor — devam edin. Her şeyin nasıl gittiğine şaşırmış olabilirsiniz, ancak bundan sonra olacakları sevmelisiniz.


4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çevrenizdeki o heyecan havasını kaçırmak zor. Dikkat çekmeyi bekleyin.


4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Akrep ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya geliyor ve karamsar tarafınızı tetiklemekle tehdit ediyor. Duygularınızı kontrol etmek zor olsa da, birisi sinirinizi bozarsa aşırı tepki vermemeye çalışın. Sabahın ortasında Venüs ve Neptün karşı karşıya gelip nefret edenleri gölgelerden çekmekle tehdit ederken sahte arkadaşlara dikkat edin. Neyse ki, bu akşam Luna Satürn’ü öptüğünde sınır çizme yeteneğinize güveneceksiniz, bu yüzden engellemekten, sessize almaktan ve takibi bırakmaktan korkmayın. Bu gece Venüs ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde, aşka ve insanlığa olan inancınızı tazeleyerek daha tatlı titreşimler akacak.


4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan burcu, kalbinizin arzuları için kesinlikle güzel bir dönem geliyor. Güzellik ve zevkin tanrıça gezegeni, arkadaşlıklar ve neşeyle ilgili güneş on birinci evinizde dans ederken, şimdi ateş burcunda dönen görkemli Jüpiter’e sekstil açıyla öpücükler gönderecek. El ele tutuşurken ve anı yaşarken siz ve bir partner kendinizi dünyanın tepesinde hissedebilirsiniz. Aranızda herhangi bir sert enerji varsa, bu, özellikle de ilişkinize maneviyat getirmeye veya rahatlık alanınızın dışına çıkmaya açıksanız, bunu barışçıl bir şekilde yumuşatmalıdır. Bekarsanız, karışmayı planlayın!


4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gerçek arkadaşın kim Yengeç? İş gününüze devam ederken bilinçaltı ve sezgisel ipuçlarına dikkat edin, çünkü birinin gerçek rengi İkizler’deki Venüs Balık’taki Neptün ile kare açı yaptığında ortaya çıkabilir. Kare, profesyonel özlemlerinizi sürdürürken sizi kimin destekleyeceğini çevreleyen küçük bir kafa karışıklığı ve yanılgı olduğunu gösterir. Ay da Akrep burcunda olacağından, hangi bağlantıların sizin ve başarınız için gerçekten mutlu olduğuna odaklanarak kimin gerçek anlaşma olduğunu bileceksiniz. Bu size kimin gerçekten destek sisteminizin bir parçası olduğunu gösterecektir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.