Aslan Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Aslan burcunun 26 Mayıs 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 26 Mayıs 2023 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Mayıs 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Mayıs 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Mayıs 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 26 Mayıs 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tatlılığınız bugün maksimuma çıktı ve eğer biriyle görüşüyorsanız, yakınlaşmaya çalışırken kesinlikle kendilerini kaybedeceklerdir. Bazı karşılıklı yükümlülüklerden gizlice kaçmanız gerekebilir.


26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir müzakerede, önerileriniz karşı taraf tarafından hevesle kabul edilecek.


26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzdan geçerek enerji seviyenizi ve görülme arzunuzu yükselterek yolculuğuna devam ediyor. Mars ve kader düğümleri göklerimizde karşı karşıya gelmeye devam ederken, kendinizden çok fazla şey talep etmemeye çalışın çünkü çok fazla stres, geldiğini göremediğiniz duygusal erimelere yol açabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Neptün aktif hale geldiğinde kendinize kaçma izni verin ve güvenebileceğinizden emin olmadığınız biriyle sırlarınızı paylaşmaktan kaçının. Bu gece ay Başak burcuna girdiğinde, hafta sonu boyunca kendinizi doğa ile hizalamanızı isteyen bir topraklama enerjisi devreye girecek.


26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatının yepyeni bir bölümüne hoş geldin Leo! Seksin, tutkunun, hakimiyetin ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, iki yıl sonra ilk kez burcunuza geri dönüyor! Mars, 10 Temmuz 2023’e kadar ilerlemeniz için size neredeyse sınırsız enerji ve güç verecek. Bu zamanı kişisel hayatınıza odaklanmak ve önümüzdeki iki yıl boyunca nasıl yeni kalıplar oluşturmak istediğinize karar vermek için kullanın. Bu aynı zamanda size muazzam bir cinsel çekicilik ve güven verecek, insanları bir mıknatıs gibi size çekecektir. Karşı konulmaz ve şehvetli tarafınızı kucaklayın.


26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerliyorsun Leo? Kariyer yolunuzda ilerlemek için can atıyor olabilirsiniz, ancak burcunuzdaki Mars, Akrep’teki Güney Düğümü ve Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kare açı yaparken bir şey sizi geride tutuyor olabilir. Bir yandan, bu size tanıdık geldiği için olduğunuz yerde kalmak daha kolay olabilir. Ancak öte yandan, profesyonel konfor alanınızı terk etmenin diğer tarafında daha fazla bolluk ve refah olabilir. Doğru zaman geldiğinde, yeni bir yönde ilerlemekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.