Aslan Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Aslan burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir enerji değişikliğinin gelmekte olduğunu hissedebilirsiniz, bu nedenle kanınızın yeniden pompalanmasını sağlamak için yeni bir şey denemek isteyebilirsiniz. Çalışmak için yeni bir rotadan ateşlilere yaklaşmanın başka bir yoluna kadar her şey olabilir.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşların bir şey olduğunda anlarlar. Onlardan sır saklamaya ne gerek var?


20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, aksiyon gezegeni Mars burcunuzda ilk kez sahneye çıkarken, bugün her zamankinden daha ateşli ve dışa dönük olacaksınız. Bu gezegen yerleşimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca yangınları körüklerken kişisel sürüşünüzü yükseltmeye hazırlanıyor ve bir sonraki büyük dönüm noktanıza doğru cesurca ve hızlı bir şekilde ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu arada Ay, İkizler burcundaki yolculuğuna devam ederek sizi akranlarınızla organizasyon toplantıları için mükemmel olan ortak bir ruh haline sokar. Bununla birlikte, Chiron bu akşam aktif hale geldiğinde ve sizden ruhsal uygulamalar, dua veya meditasyon yoluyla şifa aramanızı istediğinde daha huzurlu bir deneyim isteyebilirsiniz.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğun bir mücadele gününe hazırlan Leo. Aslında, kasırganın merkezinde olacaksın! Bazen biraz dramdan beslenip bunu tutkunuzu ateşlemek için kullanabilseniz de, bugünün enerjisi sizi kırmızı alarma geçirecek. Güç ve öfke gezegeni Mars, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizin göklerinde yörüngede döner. Mars aynı zamanda seks ve arzunun gezegenidir, bu da sizi şu anda daha da ateşleyen şeydir! Ancak, son derece yıkıcı olan karanlığın gezegeni Pluto ile tıkanıklık içinde bağlantı kuracak, şimdi sizden gökyüzünün karşısında, yedinci güneş evinizde. Güç mücadelelerine dikkat edin ve gemiyi sallamayın.


20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kontrolü ele al Leo! Bugün Mars burcunuza girdiğinde büyük ve sorumlusunuz. Mars enerjisi yanınızdayken, profesyonel ortamlarda kendinizi her zamankinden daha iddialı hissedebilirsiniz. İşle ilgili konularda tavır almak, kendinizi yeni profesyonellere tanıtmak ve kalıcı bir izlenim bırakmak çok daha kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşı geleceğinden, hayal kırıklığınızın sizi en iyi şekilde ele almasına izin vermek için çalışmanız gerekebilir. Bu geçişin başlangıcında, profesyonel taahhütlerinizle ilgili ağırlaşmalarınızın sizi en iyi şekilde etkilemesine izin vermemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.