Aslan Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Aslan burcunun 12 Mayıs 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 12 Mayıs 2023 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Mayıs 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Mayıs 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 12 Mayıs 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 12 Mayıs 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Boş günlerinizde bile sevimli insanlarla tanışmayı seviyorsunuz (çoğu), ama sosyal enerjiniz bugün olduğu gibi bu kadar güçlendiğinde, en havalılarını selamlamak için yolunuzdan çıkıyorsunuz. Harika biriyle tanışacaksın.


12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendi kendine muayene açıklayıcıdır. Ama bunun narsisizme dönüşmesine izin verme.


12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Kova burcundaki çeyrek ay ilişkilerinize meydan okurken, bu sabah korumalarınız beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Boşluğa ihtiyacınız varsa kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak bu duyguları pasif-agresif davranışlarla veya sessiz muameleyle dile getirmemeye çalışın. Öğleden sonra Mars güneş on ikinci evinizde aktif hale geldiğinde yalnızlık gerekli görünecek, bu yüzden ne kadar kısa olursa olsun biraz nefes aldığınızdan emin olun. Bu gece Jüpiter maneviyat evinizi harekete geçirdiğinde iyi hisler sizi bulacak, bu yüzden hepimizi çevreleyen görünmez güçlere saygı göstererek içinizde yaşayan mistik ile bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hepiniz aşkta büyük aşk gösterilerinden ve cesur jestlerden yanasınız Leo. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür ile romantizm ve sevginin tanrıça gezegeni tatlı Venüs ile sekstilde bağlantı kurarak, kendinizi canlı bir şekilde ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu enerjiyi birine takdirinizi bir hediye veya başka bir eylemle göstermek için kullanmayı düşünün. Ayrıca, düşünceleriniz ve sözlerinizle özgür olun ve onları sizin için çok özel kıldığını düşündüğünüzü açıkça ifade edin. Neyse ki, bugün en derin seviyelerde duyulacak ve hissedileceksiniz. Bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin verme!


12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki sorumluluklarının sorumluluğunu üstlen Leo. Kova burcundaki son dördün sırasında ortaklıklarınızın, yükümlülüklerinizin ve fırsatlarınızın peşinden gitme zamanı. Doğru düzenlemelere odaklanırsanız, lunasyon sizi başarıya hazırlayabilir, bu yüzden akıllıca seçim yapın. Bu arada, hem Venüs Yengeç’te hem de Satürn Balık’ta Boğa burcunda geri giderken, kariyer yolunuz ve profesyonel konumunuzla ilgili birkaç hıçkırıkla karşılaşabilirsiniz. Altılık, kariyerinizi farklı bir perspektife oturtacak, bu nedenle, ortaya çıkabilecek olası sorunlar aracılığıyla ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu keşfedin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.