Akrep Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Akrep burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Mayıs 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Mayıs 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen sakinleşmeniz ve başkalarının işleri halletmesine izin vermeniz gerekir ama bugün gibi bir günde buna gerek yok. İçinizden akan büyük bir güç dalgası hissedebilirsiniz ve her şey mümkündür.


28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yurtdışı destinasyonlara seyahat etmek bütçenizde değilse, planlamaya devam edin.


28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Başak ayı Kayron ile dengesiz bir bağlantı oluşturduğundan, elektronik cihazlar Pazar günü yapılacaklar listeniz için bir tehdit oluşturabilir. Şans eseri, Uranüs bu öğleden sonra aktif hale geldiğinde, sizi etrafınızdaki sevgiye tamamen kaptıracak olan ilişkilerinize heyecan getirdiğinde şimdiki zamana demir atmak daha kolay olacak. Bu titreşimler, evden uzaklaşmak ve sosyalleşmek için idealdir ve gerçek kelime etkileşimlerinin peşinden gittiğinizde temiz bir nefes gibi davranır. Bu gece Luna, Venüs’e bir öpücük gönderip lütuf bulmanızı istediğinde, üzerinize huzurlu bir his çökecek.


28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, muhtemelen bugün karanlık enerjinin içeri sızdığını hissettiniz. Karşı karşıya kalacağınız son derece zorlu haberler muhtemelen aniden ortaya çıkacaktır. Bunun nedeni, bizim büyük ışığımız olan kudretli güneşin göklerde dönmesi ve şimdi gerçek aşk, flört ve çocuklarla ilgili beşinci güneş evinizdeki ezici Satürn’le karşı karşıya gelmesidir. Para ve aşk etrafında keskin drama ortaya çıkacak ve muhtemelen size hasar kontrolü sağlayacaktır. Eşinizden çocuklarınız varsa, çocuklarınızdan biri için gülünç ve ağır bir masrafı karşılamak zorunda kalabilirsiniz.


28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kendinizi ifade ederken kendinizi nasıl güçlü hissedebilirsiniz? Gizlilik, başvuracağınız stratejidir, özellikle de kendinizi işte daha fazla ortaya koyarsanız başkalarının ne düşüneceği konusunda endişeleriniz varsa. Bugün stresli olabilir çünkü İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında kendini ifade etme ve dinamik olma konusunda emin olamayabilirsiniz. Bir yandan, savunmasız olacağınız için kontrolün sizde olmadığını hissedebilirsiniz. Ancak öte yandan, işte kendinizin farklı bir yanını göstermek inanılmaz derecede güçlendirici olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.