Akrep Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Akrep burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herkesin bir egosu vardır — senin bile. Bugün, yavaşlamanız ve daha önce olan saçmalıkları aşmanız için gerçekten iyi bir zaman. Bunun gerçekten önemli olmadığını gayet iyi biliyorsun.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Panik yapma! Soğukkanlılığınızı koruyabilirseniz, günü kolayca yönetebileceksiniz.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu Satürn’e öpücük gönderirken, sevgili Akrep, sabaha biraz ruhsal bağlılıkla başla. Bu kozmik iklim, yüksek gücünüzü onurlandırmanızı ve içinizde ve çevrenizde akan yaşam gücünü kabul etmenizi isteyecektir. Bu öğleden sonra, Merkür güneş enerjisi yedinci evinizde aktif hale geldiğinde, şakacı flörtleşmeler veya şakalaşmalar için mükemmel bir zaman olduğunda, bir tatlılık sizi bulacak. Bu sırada Mars, İkizler güneşi ve Jüpiter ile hizalanır ve kırılganlık sizin için korkutucu olsa bile, derin bağlara ve samimi bağlantılara yer açmak için kalbinizi genişletmenizi ister.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik hava durumu seks maratonlarını tahmin ediyor, Akrep. Bununla birlikte, kendinize ve eşinize, bunu gerçekleştirmek için işten ve rutininizden bir mola vereceğinize dair söz vermelisiniz. Bunu yapmazsanız, bu saf tutkulu potansiyeli boşa harcamış olursunuz. Güneş ve Mars gökyüzünde harika bir şekilde dönerken, arzularınızın, libidonuzun ve şehvetinizin de alevlendiğini hissedeceksiniz. Bu, kendinizi öne çıkarmak ve birçok yeni talip adayı çekmek için mükemmel bir gün. İçinizden biri hoşunuza giderse, onlara çarşaflarınızla bir an önce tanışmak isteyip istemediklerini sorun.


22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Akrep? Kaynaklarınızı doğru kullanarak kariyer yolunuzu en iyi şekilde değerlendirecek güce ve kontrole sahipsiniz. Bununla birlikte, özellikle İkizler burcundaki güneş Aslan burcundaki Mars ile 60’lık açı yaptığında inanılmaz bir ilerleme kaydetmek için kariyer yolunuzun sorumluluğunu üstlenmek istiyorsanız, bunun neleri gerektirebileceği konusunda biraz daha açık fikirli olmanız gerekebilir. Sekstil meyve vermeye başladığında, kariyer yolunuzda ilerlemek için bir eylem planı tasarlamak üzere zihinsel ve iletişimsel süreçlerinizi güçlendirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.