Akrep Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Akrep burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Mayıs 2023 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugünkü cazibeniz kontrol sorunlarıyla ilgili ve pas geçmeniz gerekiyor. Güçten uzaklaşmak garip gelebilir ama bunun yapılacak doğru şey olduğunu iliklerinize kadar bilirsiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Stratejin dün işe yaradı ama bugün tamamen yeni bir top oyunu.


18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Boğa güneşi rüya gibi Neptün’e öpücük gönderirken, sevginin senin için yol gösterici bir güç olmasına izin ver. Başkalarını rahatlatmak için eşsiz bir konumda olacaksınız, ancak enerjinizi aldıkları kadar geri verenlere de harcamak isteyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde Luna, Uranüs’le yakınlaştığında, özellikle de havayı karıştırmak için görevi üstlendiğinizde, aşk hayatınızda işler heyecan verici olabilir. Bu arada, Merkür ve Satürn başınızın üzerinde güçlerini birleştirerek, kalp meselelerinde ilerlerken kendi kimliğinizi ve ilgi alanlarınızı onurlandırmanızı istiyor.


18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda büyülü bir gün için kemerinizi bağlayın! Güçlü güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde cızırdarken, şu anda güneşle ilgili beşinci evinizde kürek çekmekte olan görkemli Neptün’e altmışlık bir açıyla tatlı bir melodi gönderecek. Bu, romantik yaşamınızı iyileştirmek için günü yakalamanız ve sezgilerinizi tutarlı bir şekilde takip ederken liderliği ele almanız gerektiğini garanti eder. Kalplerinizin, sözlerinizin ve bedenlerinizin bir bütün olarak dans etmesine izin vermek için zaman ayırın. Her zamankinden daha iyi iletişim kurduğunuzu fark edebilirsiniz.


18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu olmak için ne yapabilirsin Akrep? Yaptığınız işten zevk almayı hak ediyorsunuz, bu yüzden Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunun nasıl görünebileceğini hayal edin. Altmışlık hayal gücünüzü genişletecek, bu nedenle yaratıcı bir rotanın işteki mutluluğunuzu artıracağını bildiğiniz için tutkulu projelerinizin ve fikirlerinizin peşinden gitmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. Şans eseri, devam eden düzenlemelere daha fazla yaratıcılık dahil etme veya hatta gerçek olamayacak kadar iyi görünen yeni teklifleri değerlendirme fırsatınız olabileceğinden, bu sekstil sırasında mümkündür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.