Yengeç Burç Yorumları 4 Nisan 2023

Yengeç burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 4 Nisan 2023 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 4 Nisan 2023 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey ya da biri hakkında kararsız hissediyorsun, bu yüzden büyük kararları en azından birkaç gün daha ertelemelisin. İyi enerjiniz sizi kandırarak numara yapabilir, ama bunu yapmamaya çalışın!


4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Saklamaya çalıştığın duygular saklanmayı reddediyor, bu yüzden şimdiden aç!


4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Başak ayı puslu Neptün ile karşı karşıya gelirken, kendini iyimser düşüncelerden vazgeçirmemeye çalış. Bu göksel zıtlık, aşırı pragmatik bir eğilimi tetikleyebilir, bu da maneviyatınızı ve şefkat duygunuzu hatırlamaya çalışmanızı önemli hale getirir. Öğleden sonra, Luna uyumlu Terazi’ye geçtiğinde ve sizi evinizin rahatlığında şarj etmeye teşvik ettiğinde bir değişim hissedeceksiniz. Plüton sekizinci evinizde aktif hale geldiğinde en önemli bağlarınızı beslemeyi düşünün, kalbinizi organik olarak başkalarına açmanıza izin verebilecek entelektüel ama anlamlı alışverişleri teşvik edin.


4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunay yaklaşıyor, Yengeç, bu yüzden kesinlikle onun geldiğini hissedeceksin. Tüm dolunaylar, varışlarından iki gün önce hissedilmeye başlayabilir. Sevgili Ay’ımız, tatlı ayımız, yakında tüm ortaklık meselelerini kolektif düzeyde odak noktasına getirecek olan Terazi burcuna girecek. Ekip olarak çalışmak ve ilişkilerinizde uyum bulmak da artık çok daha kolay olacak. Bu gerçekleştiğinde doğrudan çatışmalardan kaçınma eğiliminde olabiliriz, ancak önemli bir ortaklıkla ilgili zorluklar varsa, herhangi bir karışık tüyü düzeltebiliriz.


4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, bugün yataktan kalkmak zor olabilir. Ay, iş gününüzün çoğunda boş olacağından, işe gitmeye hazırlanırken ayaklarınızı sürüklüyormuş gibi hissetmeyi bekleyin. Ayın durgunluğu bu kayıtsız duyguya sahip olacak, bu nedenle işinize sıkı sıkıya sarılmanız ve hatta işe zamanında gitmeniz zor olabilir! Uykulu lunasyonla savaşmaktansa akışa devam etmek daha iyi olabilir. Neyse ki, çalışma alanınızı bugün daha sonra ay Terazi’ye girdikten sonra düzenlerseniz farklı hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.