Yengeç Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Yengeç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Nisan 2023 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Nisan 2023 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissediyorsunuz, bu nedenle her şeyle ilgilenmek için aktif kalmanız gerekiyor. Bir durumdan diğerine geçmek oldukça kolaydır ve sürekli hareket sizi sağlıklı tutar!


28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizi değiştirmeye çalışan insanlara dikkat edin. Talepkar insanlara enerji harcamayı bırakın.


28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Ay bugün Aslan burcunda ve ikinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ediyor ve sizi dünyayı tüm duyularınızla keşfetmeye teşvik ediyor. Luna, Chiron’a bir öpücük gönderip size değerinizi bilmenizi hatırlattığında, sabahın ortasında iyi hisler akacak. Öğleden sonra sakinleşirken ve Uranüs heyecanlanıp topluluğunuzun temellerini sarsmakla tehdit ederken gerginliğe dikkat edin. Şans eseri, akşam çökmeden hemen önce ortam çok daha tatlı hissedilecek ve Luna, Venüs’le destekleyici bir fikir alışverişinde bulunarak, dikkat çekmemek ve biraz çöküşü kucaklamak için mükemmel bir bahane oluşturuyor.


28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş sisteminin çok uzaklarındaki bir asteroit, uzayın derinliklerinde oyalanırken sana göz kırpıyor, Yengeç. Son zamanlarda Vesta, Boğa burcunun çiçek tarlalarında enerjilenmek için Koç burcunun ateşli gökyüzünü geride bıraktı. Bu yeni bir trend getirdi. Vesta, adını Roma’nın ocak ve ev tanrıçasından alan asteroittir. Asla söndürülemeyen veya söndürülemeyen kutsal iç alevimizle hizalanır. Ayrıca neleri feda edebileceğimizi ve bu doğuştan gelen arzuların peşinden nasıl gideceğimizi gösteriyor. O, boğa frekansını üstlenirken, başkalarıyla nasıl etkileşim kurduğumuza ilişkin sağlam ve sağlam bir temel oluşturmaya odaklanacağız.


28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, değerleriniz ve finansal meseleleriniz yüzünden bunalmış hissetmemeye çalışın. Profesyonel hayallerinizin peşinden gitmeye kararlı hissedebilirsiniz, ancak oraya nasıl gideceğinizden ve imkanlarınızın mali güvenliğinden emin değilsiniz çünkü Ay Aslan burcunda Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapacak. Özellikle yapmak istediğiniz hamleleri yapamıyorsanız, beklenmedik bir şey sizi oyundan atıyor olabilir. Hatta sözde bir iş arkadaşından gelen bir yorum veya ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare yaptığı için bir plan değişikliği de olabilir. Zorlayıcı olsa da bunun da geçeceğini bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.