Yengeç Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Yengeç burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Nisan 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 23 Nisan 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün zihninizin en azından yarısını uzun vadeye odaklamalısınız çünkü planlarınızın geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Yine de mahkum olmuş gibi değilsin. İşler çok daha iyi olabilir!


23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir otorite figürü tarafından köşeye sıkıştırılırsanız paniğe kapılmayın.


23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, İkizler’in ayı bu sabah tatlı Venüs’le aynı hizada, perdenin ötesinden sevgi mesajları getiriyor. Evren rahatlık ve şifa sağlamak için can atacağından, güne başlamadan önce bir sabah meditasyonu yapmaya çalışın. Luna, Chiron ile aynı hizaya geldiğinde sizi hem kendinizle hem de başkalarıyla sınırlar belirlemeye teşvik ettiğinde iyi hisler akmaya devam edecek. Değerinizi anlamak güven oluşturacaktır, bu nedenle olumlu mantralarla kendinizi rahatlattığınızdan emin olun. Bu arada, Merkür retrosu bu öğleden sonra Mars’la hizalanacak ve size topluluğunuz ve sosyal alanınızda sağlam temeller oluşturma fırsatı sunuyor.


23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugünün kozmik planı oldukça keyifli. Şekerin, baharatın bol olduğu bir gün olarak ana olay sizsiniz ve güzel olan her şey sizin için burada! Göklerin karşısında, kozmik haberci gezegenimiz Merkür, güneşin on birinci neşe evinizde geriye doğru bir sarmal çizerek dans edecek ve şu anda burcunuzun derecelerinde yörüngede dönen kudretli Mars’la sekstilde bağlantı kuracak. Bu, flört etmek, sosyalleşmek ve entellektüel ön sevişmede liderlik etmek için – hatta belki de ağınızdaki eski veya yakışıklı bir arkadaşınızla ilgili olarak – muazzam bir coşkuya sahip olacağınız anlamına gelir. Bekarsanız, birine seksi çıkma teklif edin veya birlikteyseniz, cilveli ilişkinizi yeniden keşfedin. Evren bol eğlence, ön sevişme ve oyun vaat ediyor! Kucakla!


23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sinsi duygularına dikkat et Yengeç. Ay tarafından yönetilen bir su burcu olarak, zaten inanılmaz derecede sezgiselsiniz! Ancak, İkizler’deki Ay İkizler’deki Venüs’le kavuştuğunda, profesyonel düzenlemeleriniz, değerleriniz ve finansal fırsatlarınızı yansıtırken hangi düşünce ve duyguların ortaya çıktığı konusunda ekstra dikkatli olmanız gerekebilir. Bağlaç, iş hayatınızda neye ihtiyacınız olduğunu düşünürken ortaya çıkabilecek bazı bilinçaltı ifşaatlara işaret edecek. Hatta bir iş arkadaşınız, aklınızdan geçenlere dair size daha geniş bir bakış açısı sağlayan bir şey bile söyleyebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.