Yengeç Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Yengeç burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 22 Nisan 2023 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün içinize odaklanan bir şey denemeniz gerekiyor — bir kez olsun dünyanın geri kalanının kendi başının çaresine bakmasına izin verin! Tüm dış gürültüyü ayarladıktan sonra işler gerçekten ilginç olabilir.


22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Otorite figürleri sizi biraz strese sokabilir, ancak gözünüzü korkutmamalısınız.


22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Ay İkizler’e ve haritanızın iç gözlemi yöneten bölümüne girerken, kendinizi özel ve düşünceli bir boşlukta bulacaksınız. Mahremiyete ve ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, bunu yapmak planlarınızın iptal edilmesine veya bir akıl sağlığı günü almanıza neden olsa bile. Şans eseri, Pluto yardım eli uzatmak için devreye girer, salıverilmeyi kolaylaştırır ve size hizmet etmeyen şeyleri bırakmanıza izin verir. Öğleden sonra sakinleşmeden ve Luna, gerçeklik ile içinde yaşayan mistik arasında denge bulmaya özen göstererek Plüton’la karşı karşıya gelmeden önce maneviyatınızla temas kurun.


22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Yengeç. Huzursuz İkizler burcuna giren Ay ve Boğa burcunda geri giden Merkür arasında, bugün inanılmaz derecede bunalmış hissedebilirsiniz. Profesyonel bakış açınızı veya kariyer yolunuzda neyi başarmak istediğinizi iletmek zor olabileceğinden, hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor gibi görünebilir. Ancak Ay, Kova burcundaki Plüton ile güçlendirici bir üçgen oluşturuyor, bu nedenle bu sizi gücünüzü geri almaya teşvik edebilir. Düşüncelerinizi ve duygularınızı toplamak için önce kendinizi topraklayın. O zaman iş gününün üstesinden gelirken cesaretini topla!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.